Κάθε λιμάνι και καημός (VIDEO)

Κάθε λιμάνι και καημός (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος κύριοι. Αρκετά με το παραμύθι. Επί χρόνια κατηγορούν τους Ελληνες και όλους τους Βαλκάνιους για ύποπτα παιχνίδια και χθες που καταγράφηκε το στήσιμο της χρονιάς, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Αυτή η προπονητάρα ο Κλοπ, αυτή η απάτη από το αγγλικό λιμάνι (κάθε λιμάνι και καημός), πήγαν με τα ψιψιψίνια και τα κοκομπλόκια και το πήγαν σβηστά στην ισοπαλία το ματσάκι με τη διεθνούς φήμης Σιόν. Ετσι πληρώθηκε ο Μανωλάκης, αλλά έκλαψε το ποδόσφαιρο. Χαλαρά και εύκολα πληρώθηκε και ο Καπετανάκος και έτσι έκλεισαν τη ψαλίδα από τον Καπίρη που δεν φαντάστηκε πως θα αναβίωνε ο Σαμπόνις και ο Μαρτσουλιόνις μαζί στη Βαρκελώνη. Για τα κουμπαράκια, ούτε λόγος. Ο ένας περιμένει ακόμα το γκολ στη Δανία, ο άλλος βούλιαξε μαζί με το υποβρύχιο (κίτρινο ήταν κιόλας) της Βιγιαρεάλ.
Ας δούμε τα φρέσκα κουλούρια της Παρασκευής, πριν από ένα φορτωμένο ΣΚ, μέσα από την στοιχηματική πλατφόρμα της Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΧΕΤΑΦΕ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ (3,20)
Καλά μας πλήρωσε χθες η ισοπαλία της Σιόν με τη Λίβερπουλ, η οποία “φώναζε” από μακριά. Από την Ελβετία ακούστηκε μέχρι την Ελλάδα. Λέω να συνεχίσω με μια ακόμα ισοπαλία αυτή τη φορά στην Ισπανία. Καλή η Χετάφε στην έδρα της, αλλά η Σοσιεδάδ έχει ανεβάσει ψυχολογία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΡΕΑΛ 2 (-5,5) 1.85
Τελείωσαν τα ποδοσφαιρικά και θα πάω σήμερα στο μπάσκετ. Η Ρεάλ έχει πάρει τα πάνω της και πιστεύω πως θα περάσει αεράτα από τη Γερμανία.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΟ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ under 65,5 Ζιελόνα Γκόρα (1.80)
Ο ΠΑΟ θέλει αυτή την σίγουρη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση της Euroleague. Θα παίξει δυνατά στην άμυνα ο ΠΑΟ για να τελειώνει εύκολα. Δύσκολα να την αφήσει την αδύναμη Ζιελόνα Γκόρα να φτάσει πάνω από 65 πόντους.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΠΑΟ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ Ζιελόνα Γκόρα +16,5 (1,60)
Θα νικήσει ο Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Οι Πολωνοί θα τα δώσουν όλα όμως, όπως κάνουν στα τελευταία παιχνίδια και θεωρώ πως δεν θα ηττηθούν με περισσότερους από 16 πόντους.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΠΑΡΙ – ΛΑΝΣ 2 (2,30)
Παρόλο που η συγκεκριμένη απόδοση (2,30) δεν μας πάει και παρόλο που η Λάνς δεν ειναι και η πλέον  αξιόπιστη  ομάδα στην Β’ Γαλλίας, εκεί θα πάμε  και βλέπουμε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 45,9
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 39,24
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 35,92
4. ΤΣΙΛΗΣ 25,6
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 24,37
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X