Προπόνηση και μετά ταξίδι

Προπόνηση και μετά ταξίδι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό άνοιξε νέες «πληγές» για την ΑΕΚ. Η ομάδα δέχτηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χτυπήματα από τη διαιτησία, υπέστη την τέταρτη στη σειρά ήττα και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Η Ενωση έχει ακόμα ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν πάρει μερικές ανάσες από τη διακοπή της Α1 το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η ΑΕΚ θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το βράδυ θα αναχωρήσει για την Ιερουσαλήμ, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro cup. Οι «κιτρινόμαυροι» επέλεξαν να μεταβούν από απόψε, ώστε αύριο να έχουν την ευκαιρία για μία χαλαρή προπόνηση στο Ισραήλ και απαραίτητο χρόνο προσαρμογής για το παιχνίδι.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα καλείται να βρει – πέραν της ψυχολογίας – και αγωνιστικές λύσεις. Αλλωστε, ούτε στο ματς με τη Χάποελ θα έχει στη διάθεση του κάποιον εκ των Κούπερ ή Αρμστεντ και έτσι θα πρέπει να βρει λύσεις στην περιφέρεια από τους Κατσίβελη, Παπαντωνίου, Κάρτερ, Καλαμπόκη και Σκραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X