Βέλλιος: «Στο μυαλό μου μόνο ο Ηρακλής»

Βέλλιος: «Στο μυαλό μου μόνο ο Ηρακλής»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόστολος Βέλλιος, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στην Μίκρα, βραβεύτηκε για τα δύο βραβεία που κατέκτησε (αυτό του MVP και του καλύτερου γκολ της 12ης αγωνιστικής). Ο ίδιος μίλησε για τους στόχους του, τα σενάρια που ακούγονται, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος.

Απόστολος Βέλλιος με τις φετινές του εμφανίσεις και τα γκολ που πετυχαίνει, έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Ελληνας επιθετικός, την προηγούμενη αγωνιστική σάρωσε τα βραβεία και σήμερα, ήρθε η στιγμή να τα παραλάβει. Αυτό του MVP του το έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “κυανόλευκων”, Λάζαρος Καλαϊτζίδης, ενώ αυτό του Best Goal του το παρέδωσε, ο εκ των χορηγών του Ηρακλή, Κώστας Μωραϊτης.

Ο Βέλλιος, στις δηλώσεις του, απάντησε σε πολλά θέματα, ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Ηρακλής, ενώ για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά και για το θέμα της ενδεχόμενης κλήσης του στην Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ελληνας επιθετικός:

Αρχικά είπε: «Είμαι χαρούμενος για τα βραβεία αλλά για εμένα σημαντικότεροι είναι οι βαθμοί που πήραμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο ενώ ακολούθησε και η νίκη στην Τρίπολη και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Πλέον έχουμε «δέσει» ως σύνολο και τα καλύτερα έρχονται»

Σχετικά με το που αφιερώνει αυτά τα βραβεία,ο φορ του Ηρακλή είπε: «Τα βραβεία τα αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με αυτόν τόνισε: «Aυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπουμε τα λάθη μας τα διορθώνουμε και συνεχίζουμε»

Για την Εθνική είπε: «Με χαροποιεί οτι ακούγεται το όνομα μου για την εθνική, αλλά αυτό που με απασχολεί πρώτα από όλα είναι ο Ηρακλής. Οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν ως στόχο τους να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα της χώρας τους».

Αναφερόμενος στην αναγκαστική απουσία του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι, τόνισε: «Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα έστω και χωρίς αυτόν».

Πηγη: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X