Με ευθύνη Παπαλάκη… δεν παραιτείται ο Μαρινάκης!

Με ευθύνη Παπαλάκη… δεν παραιτείται ο Μαρινάκης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις 5 Νοεμβρίου 2015 με αφορμή τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που έχει επιβάλει ο ανακριτής διαφθοράς στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κρίθηκε ότι υπάρχει παραβίαση του αθλητικού Νόμου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθεί από την ΕΕΑ πρόστιμο 150.000 ευρώ στους «ερυθρόλευκους» και επιπλέον 150.000 ευρώ στον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και να δοθεί «προθεσμία ενός μηνός για την αποκατάσταση των νομίμων όρων της διοίκησης της ΠΑΕ». Κοινώς, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να εγκαταλείψει τη θέση του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ωστόσο, ο ένας μήνας πέρασε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει κανονικά στην προεδρία των Πειραιωτών, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχουν προσβάλει την απόφαση! Αυτό συμβαίνει διότι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν ακόμη λάβει επισήμως γνώση της απόφασης!

Αιτία είναι ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να καθαρογράψει το σκεπτικό της απόφασης και να το αποστείλει σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη ώστε εκείνοι να πράξουν τα δέοντα. Και η προθεσμία δεν μπορεί να ξεκινήσει να «τρέχει» αν προηγουμένως δεν τους επιδοθεί επίσημα το σκεπτικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το σκεπτικό έχει καθαρογραφεί εδώ και κάποιες μέρες από το μέλος της ΕΕΑ που είχε αναλάβει να το καθαρογράψει. Ακολούθως, όμως, το ζήτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κωνσταντίνος Παπαλάκης ώστε να το μελετήσει και να κάνει διορθώσεις!

Το θέμα έχει κολλήσει εκεί και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα… ξεκολλήσει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη (10/12).

Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω απόφαση είχε προκύψει “κόντρα” μεταξύ του Κωνσταντίνου Παπαλάκη και του Σταύρου Κοντονή, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού διαφώνησε τόσο με την ουσία της απόφασης, όσο και (δημοσίως) με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη σχετική ψηφοφορία.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X