Ευτυχώς στη ζωή που υπάρχεις και εσύ (VIDEO)

Ευτυχώς στη ζωή που υπάρχεις και εσύ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μα στην Ιταλία; Μα στην τρίτη κατηγορία; Μα ομάδες που δεν ξέρεις καλά – καλά πως τις λένε; Μα με απόδοση 1,65; Ναι, ναι, ναι, ναι. Οσες ερωτήσεις και αν κάνετε, η απάντηση θα είναι η ίδια. Το σημαντικό είναι να πηγαίνεις στο ταμειάκι και να πληρώνεις τον κόσμο. Και από αυτήν εδώ τη γωνιά, μόνο ένας το κατάφερε σε κοτζάμ Κυριακή. Μόνο ένας, ο καλός, ο φοβερός και τρομερός, αυτός που ήδη καβάλησε τον κουμπάρο και βλέπει πιο ψηλά. Και για όσους αμφισβητούν τις γνώσεις του στην Γ’ Ιταλίας, μας παρέθεσε και φωτογραφία της τρομερής Μαρτίνα Φράνκα! Ο Καζαντζόγλου κράτησε ψηλά τη σημαία του enwsi.gr στον στοιχηματικό τομέα και τα «καϊνάρια» καλούνται σήμερα να δείξουν αν μπορούν να κάνουν κάτι στη διαδικασία. Δείτε τις προτάσεις, το πλούσιο πρόγραμμα της Interwetten και αποφασίστε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ 1 ( 2,00)
Καλοέβλεπα και τον άσο της Εσπανιόλ, αλλά τελικά θα πάρω τα ζαχαρωτά μου. Αν και η Πάλας είναι σκληρή ομάδα, η Εβερτον θα νικήσει και στην interwetten πληρώνει εξαιρετικά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ (2,85)
Ο Παναιτωλικός έχει ανεβάσει την απόδοσή του στα τελευταία ματς και το είδαμε στο ΟΑΚΑ πριν λίγες μέρες. Έχει γίνει πιο “σφιχτή” ομάδα. Από την άλλη ο Ατρόμητος θα ψάξει την πρώτη του νίκη επί Δέλλα και πιστεύω ότι και με ισοπαλία θα φύγει ικανοποιημένος από το Αγρίνιο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ (2.85)
Αγώνας επιβίωσης για Παναιτωλικό και Δέλλα. Θα γίνει δυνατό ματς, με τις δύο ομάδες να φοβούνται την ήττα. Πάμε στην ισοπαλία, πιθανότατα και με γκολ για όσους ψάχνουν και κάτι περισσότερο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ 1 (1,70)
Μας εξέθεσε χθες ο Βαγγέλης και σήμερα δεν έχουμε έμπνευση για υψηλές αποδόσεις. Πάμε στο χαλαρό ασάκι της Άαλμποργκ, που πληρώνει καλούτσικα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Over 2,5 (2,35)
Στα βράχια της Πειραϊκής κοιμάται ο Νίκος ο μπεκρής… Κάπως έτσι πέρασε το τριήμερο… Πάω κόντρα στο φαβορί under στο Αγρίνιο. Βλέπω γενικά ωραίο ματς, με γκολ και over.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 49,9
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 35,69
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 30,67
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 22,97
5. ΤΣΙΛΗΣ 22,9

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X