Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Καλλονή

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Καλλονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Καλλονή:

Αλάιν Μπαρόχα: Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση δευτερόλεπτα πριν ο Αραβίδης κάνει το 3-0 και ακόμα μια, που ήταν και δυσκολότερη, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Είχε και μια κακή συνεννόηση με την άμυνα του σε μια έξοδο.

Ντίντακ Βιλά: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ισπανό ακραίο, που έκανε σπουδαία δουλειά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Πολύ καλές πρωτοβουλίες όταν ανέβαινε από την πλευρά του, καίριες παρεμβάσεις στα μετόπισθεν, ακόμα και πάνω στην γραμμή.

Θέσαρ Άρθο: Μια ακόμα θετική εμφάνιση για τον Ισπανό στόπερ. Είχε περισσότερο τον ρόλο να δίνει βάθος στην άμυνα και το έκανε με σωστό τρόπο. Είχε μια λάθος εκτίμηση στο δεύτερο ημίχρονο, που την διόρθωσε με φάουλ. Αλλά ήταν και πάλι θετικός.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Είχε περισσότερη δουλειά σε προσωπικές μονομαχίες με αντιπάλους, τις οποίες τις κέρδισε όλες. Μόνο μια φάση υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο, που δεν κάλυψε σωστά τον χώρο του και δεν συνεννοήθηκε με τον Μπαρόχα. Αλλά γενικώς ήταν για ακόμα ένα ματς πολύ καλός.

Ροντρίγκο Γκάλο: Έβγαλε την ασίστ στο τρίτο γκολ της ΑΕΚ με σέντρα κατευθείαν στο πόδι του Αραβίδη. Έκανε μια εντυπωσιακή κούρσα ρίχνοντας… σκόνη σε δυο αντιπάλους που τον κυνηγούσαν. Έβγαλε την μπάλα μια φορά πάνω από την γραμμή του τέρματος.

Αντρέ Σιμόες: Είχε επικεντρωθεί περισσότερο στη δουλειά που έπρεπε να κάνει στο ανασταλτικό κομμάτι, μπροστά από τα στόπερ. Και εκεί έβγαλε πολλή δουλειά. Ήταν πιο περιορισμένος ο ρόλος που είχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Ακόμα ένα σούπερ παιχνίδι από τον Σουηδό. Έκανε και πάλι τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έκοβε, μάρκαρε, έκλεβε μπάλες, έκανε παιχνίδι και βέβαια έδωσε ακόμα και ασίστ στο γκολ του Τζεμπούρ. Για μια ακόμα φορά, πληθωρική η παρουσία του.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Πολύ κεφάτος και πολύ κινητικός. Βοήθησε πολύ στην επιθετική λειτουργία και στον ρυθμό του παιχνιδιού της ΑΕΚ, όταν η μπάλα παιζόταν από την πλευρά του.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Έπαιξε πολύ με την μπάλα στα πόδια του, πήρε πρωτοβουλίες και έδωσε και αυτός ρυθμό. Σημαντικό το γεγονός πως δεν σταματούσε να πρεσάρει και να κυνηγά φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν βρέθηκε σε θέση βολής, προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Χρήστος Αραβίδης: Σε σούπερ κατάσταση ο διεθνής επιθετικός. Στο πρώτο γκολ που πέτυχε κάνει εξαιρετική κίνηση χωρίς την μπάλα, ενώ στο δεύτερο κάνει εξαιρετική εκτέλεση. Είχε καλές συνεργασίες στην επίθεση και ήταν μέσα σ’ ολες τις φάσεις.

Ράφικ Τζεμπούρ: Ξεκίνησε το ματς εντυπωσιακά με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ. Συνέχισε πιέζοντας πολύ την άμυνα της Καλλονής, ενώ βρέθηκε επίσης σε θέση βολής ακόμα μια φορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν τον είχε ανατρέψει ο Τσαμπούρης, θα είχε στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Ρόναλντ Βάργκας: Μπήκε κεφάτος αλλά λόγω της απουσίας του για τρια ματς, έδειχνε να μην έχει βρει ρυθμό. Βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εντυπωσιακή πάσα του Μάνταλου αλλα αστόχησε.

Πέτρος Μάνταλος. Μπήκε στο ματς στο τελευταίο 20άλεπτο και μπήκε με μεγάλα κέφια. Έψαξε να δώσει και ασιστ, αλλά και να σκοράρει ο ίδιος. Δεν του βγήκε τίποτα από τα δυο, αλλά φάνηκε πολύ στο διάστημα που έπαιξε.

Μιγκέλ Κορδέρο. Μπορεί να έπαιξε ελάχιστα λεπτά, αλλά πρόλαβε να βάλει το πόδι του σε δυο καλές επιθετικές προσπάθειες της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X