Γατάκια ερχόμαστε

Γατάκια ερχόμαστε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμείς σας το είχαμε πει και όσοι το πίστεψαν, πληρώθηκαν. Οι έσχατοι έσονται πρώτοι. Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε πολλά, όσα δεν μπορούν να δουν τα ματάκια σας και δεν πιστεύει το μυαλό σας. Η αντεπίθεση ξεκίνησε και αν δείτε τον Βογιατζάκη να τρέμει σήμερα στη μετάδοση του ματς της ΑΕΚ, μην πιστέψετε πως είναι από το κρύο. Οσο για τον Καπίρη, αγνοείται κάπου στην Πειραϊκή, αλλά τη γλιτώνει ελέω ονομαστικής εορτής. Αλλά δεν σας αφήσαμε παραπονούμενους: και το σπάσιμο του αήττητου της Μπάγερν Μονάχου είχε ο Τσίλης και το goal-goal της Ρόμα ο Καζαντζόγλου (σε συνεννόηση με το πουλέν του) και μπάσκετ από την πατρίδα ο Καπετανάκος. Για να δούμε τις προτάσεις της Κυριακής, μέσα από την πλούσια ατζέντα της Interwetten.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΑΡΤΙΝΑ – ΚΑΣΤΕΛΙ ΡΟΜΑΝΙ 1 (1,65)
Σε ψαγμένη επιλογή από τα χωράφια της Γ’ Ιταλίας θα σας πάω σήμερα. Η φημισμένη Μαρτίνα υποδέχεται την Καστέλι Ρομάνι και θα πάρω τον άσο τον καλό.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ g/g 1.75
Θα μπουν πολλα γκολ, εχουν καλες επιθέσεις κ οι δυο. Παμε στα…σιγουρα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΒΕΡΟΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ 1 (2,75)
Έχει ρίσκο ο άσος, αλλά τον πιστεύω. Ψάχνει την πρώτη νίκη η ομάδα του Μόρα, απέναντι σε βατό αντίπαλο που ξεκίνησε καλά και δεν έχει το άγχος των βαθμών. Δεν είναι για φόρτωμα ο άσος, αλλά έχει αξία.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΒΕΡΟΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ 1 (2,75)
Πλήρωσε η Γκλάντμπαχ χθες και μια χαρά. Πάμε σήμερα στο ντεμπούτο του Τζιτζι Ντελ Νέρι στον πάγκο της Βερόνα που μπορεί να συνδυαστεί με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Και αν έρθει και με γκολ Μόρα, ακόμα καλύτερα.

MΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (1,85)
Κακή μέρα στοιχηματικά η χθεσινή, αλλά είμαστε έτοιμοι για δυναμική επιστροφή. Δεν κερδίζει ο Παναθηναϊκός στη Βέροια και θα στηρίξω τη διπλή ευκαιρία που δίνει καλό ποσοστό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 50,9
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 36,69
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 31,67
4. ΤΣΙΛΗΣ 23,9
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 21,32

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X