Οι έσχατοι πάνε για τον πρώτο

Οι έσχατοι πάνε για τον πρώτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί να το συζητάμε πλέον. Εδώ έχουμε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Εχουμε τον πολύ καλό, τον παίδαρο, τον όμορφο, τον μάγκα τον Καπίρη που έχει ξεχάσει να χάνει. Εχουμε τους τελευταίους που μπαίνουν δυναμικά και γράφουν την ανατροπή. Εκείνο το διπλό της ΚΠΡ στο 90’ πανηγυρίστηκε στη Νέα Σμύρνη και τα περίχωρα πιο πολύ και από το γκολ του Αραβίδη με τον Ολυμπιακό. Και το μαγκάκι από το Καλαμάκι, πως τα κατάφερε και έκλεισε τη διαφορά στη νίκη της Ρεάλ ακριβώς στους επτά πόντους. Να μη λησμονήσουμε: είναι και οι άλλοι. Εκείνα τα λιμά. Εκείνος ο απίθανος που δίνει ένα ματς το διήμερο και αυτό το χάνει. Και εκείνος που ένωσε την Αγγλία με τη Γαλλία, με κοινό παρονομαστή την αποτυχία. Εξι του έριξε ο Κλοπ, ένα ο Μίτσελ και καλό δρόμο. Σήμερα, πριν από ένα καυτό διήμερο, το πρόγραμμα της Interwetten έχει εξαιρετικές επιλογές για όλους. Δείτε και αποφασίστε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΙΜΚΙ 1 (2,35)
Ένα μπασκετικό πουλάκι, μου είπε πως υπολογίζει την Κίμκι, αλλά από το Βελιγράδι δεν περνάει κανείς και το ρίσκο της νίκης του Αστέρα πληρώνει εξαιρετικά, αν και ολοένα βουλιάζει και περισσότερο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΝΙΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΑΙΝ 1Χ (2,42)
Έστω και στο 90′ μας πέρασε και μας (καλο)πλήρωσε το διπλό της ΚΠΡ. Και μιας και την Τετάρτη μας είχε πληρώσει και η Λιλ, πάμε πάλι στην Γαλλία. Δεν θα περάσει εύκολα από την Κυανή Ακτή η Παρί που προέρχεται από στραβοπάτημα και έχει και Τσάμπιονς Λιγκ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΓΚΑΜΠΑ Γκολ μετά το 30ο λεπτό (2,20)
Προσπερνώ την Παρασκευή και πάω στο μεσημέρι Σαββάτου (12:30). Δεύτερος τελικός στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας. Η Χιροσίμα νίκησε με 3-2 στον πρώτο (αν και έχανε με 1-0 στο 80ο λεπτό και με 2-1 στο 91′!!) και τώρα θέλει να τελειώσει την υπόθεση στην έδρα της. Η Γκάμπα θέλει νίκη με 2 γκολ διαφορά και φυσικά σταδιακά θα ρισκάρει. Η Χιροσίμα θα παίξει κλειστά για να αποφύγει τη ζημιά. Το over 2,5 έχει λογική γιατί στην πορεία η Γκάμπα θα ανοιχτεί, αλλά θα ποντάρω σε αυτό στο LIVE της interwetten ειδικά αν είναι 0-0 στο 20λεπτο. Τώρα προτιμώ να πάω στο πρώτο γκολ μετά το ημίωρο, το θεωρώ πιο πιθανό.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1 (1.60)

Νέος προπονητής στην Γαλατά, νέο ξεκίνημα. Ευκαιρία να… τελειώσει αυτό το αρνητικό σερί γιατί σε λίγο όπως πάμε θα χάσει και η ΑΕΚ από την Καλλονή αν ποντάρουμε εμείς.

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 (2,20)

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Το αντίθετο συμβαίνει με τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για πέντε διαδοχικά παιχνίδια. Η Γιούβε δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ στα δύο τελευταία ματς και μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Λέω να τη στηρίξω και να πάρω το 2,20 της Interwetten που μου φαίνεται …λουκούμι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 52,9
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 35,49
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 28,47
4. ΤΣΙΛΗΣ 22,35
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 17,12
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X