Στήριξη για το γήπεδο (και) από τον Κοντονή

Στήριξη για το γήπεδο (και) από τον Κοντονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αμέριστη συμπαράσταση του στο ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ εξέφρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής προς τον αντιπρόεδρο της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», Δημήτρη Μελισσανίδη σε συνάντηση που είχαν χθες. Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον σε τελικό στάδιο και δείχνει πως υπερβαίνει όλα τα εμπόδια και ο Μελισσανίδης επιχείρησε να λάβει νέες διαβεβαιώσεις για θετική διάθεση από τον Κοντονή.
Όπως τονιζόταν από την ΠΑΕ, η συνάντηση των δύο ανδρών αφορούσε αποκλειστικά και μόνο θέματα του γηπέδου. Βέβαια, φαντάζει απίθανο να βρέθηκαν ο Μελισσανίδης με τον Κοντονή και να μη συζητήθηκαν συνολικά θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην ΑΕΚ είχαν παράπονα το τελευταίο διάστημα από τα έργα και τις ημέρες του Υφυπουργού και προσδοκούν πως σύντομα θα επικεντρωθεί στο ζήτημα της κάθαρσης και της διάλυσης κάθε εγκληματικής οργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X