Ο καλός, ο φοβερός και ο άσχετος

Ο καλός, ο φοβερός και ο άσχετος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το στοίχημα στηρίζεται στη γνώση, την έμπνευση, το διάβασμα. Τα παλικάρια του enwsi.gr έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως έχουν τον δρόμο για το ταμείο και την αύξηση των κερδών σας. Το ίδιο έκαναν και χθες. Εχουμε τον καλό, τον ένα, τον απίστευτο, τον Νικόλα Καπίρη. Καρφί για το ταμείο και ψάξτε γκολ στο πριγκιπάτο. Εχουμε τον φοβερό, τον μάγκα, τον τσίφτη, τον καραμπουζουκλή, το τέρας της Αίγινας, τον Κώσταρο τον Τσίλη. Τώρα που έχει πάρει φόρα, άντε πιάστε τον. Και έχουμε βέβαια και τον άσχετο. Ο Μανωλάκης μας, δεν λειτουργεί με ώρες Αθήνας, αλλά με ώρες Αγίας Γαλήνης. Εκεί πάντα, μεταξύ τσικουδιάς, ρακής και άλλων ροφημάτων που καταπίνουν, χάνουν την αίσθηση του χρόνου. Ετσι, από χθες σας έδωσε παιχνίδι που παίζεται σήμερα και δεν ήταν στο πρόγραμμα και είναι προγραμματισμένο για σήμερα. Βέβαια, θα μου πείτε πως έτσι γλίτωσε το ρεζιλίκι του Καζαντζόγλου και του Καπετανάκου. Ο πρώτος έβλεπε ήττα του ΠΑΟΚ με πολλά στην Τουρκία, ο άλλος πρόκριση της Σαουθάμπτον και έσκασε εξάμπαλο. Ας δούμε τι θα βγάλει σήμερα η τράτα στο πρόγραμμα της Πέμπτης (Πέμπτη 3/12/2015 Μανώλη, μη χάνεσαι), μέσα από τις προτάσεις της Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΙΛΑΝΟ OVER 146,5 πόντους (1,65)
Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός δύσκολα θα απειληθεί από τους Ιταλούς. Επειδή όμως οι δυο ομάδες μπορούν να πάρουν πόντους από τα τρίποντα, βλέπω το σκορ να ξεπερνάει τους 146 πόντους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ 1 (-6,5) 1,95
Θα πάω στη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης που καίγεται για νίκη και πιστεύω πως θα πάρει και διαφορά από τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς που πληρώνει εξαιρετικά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΡΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ Χ (3.1)
Μετά το κάζο που φάγαμε και ξεφτιλιστήκαμε στον πλανήτη με την 6αρα της Λίβερπουλ (που είναι και η ομάδα μας πανάθεμα μας!), μας πλησιάζει μέχρι και ο Τσίλης απειλητικά. Πάμε για ισοπαλία στην Γαλλία μας και σωθούμε. Το μελετήσαμε, μιλήσαμε με ειδικούς, όλο το Σαμπιονά… βρώμισε στο Χ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΚΠΡ 2 (3,30)
Πέρασε η νίκη της Λίλ χθες, γενικώς μας πάει καλά τις τελευταίες μέρες και θα συνεχίσουμε να ρισκάρουμε. Σε τραγική κατάσταση η Ρέντινγκ, σε άνοδο οι Ρέιντζερς και είναι πολυ ελκυστικό το ποσοστό του διπλού.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΛΙΜΟΖ Under 155,5 πόντους (1,85)
Δεν θα έχει προβλήματα η Λαμποράλ. Λογικά θα εξασφαλίσει τη νίκη νωρίς και θα κατεβάσει ταχύτητα, απέναντι σε μια ομάδα που αδυνατεί να σκοράρει πολύ. Δεν περιμένω μεγάλο σκορ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 51,05
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 36,49
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 29,47
4. ΤΣΙΛΗΣ 19,05
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 15,17
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X