"Τελειώνει" ο Κούπερ από την ΑΕΚ!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έπαιξε ένα ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο του με την φανέλα της ΑΕΚ.

Συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα του Αμερικάνου πλέι μέικερ είναι ο λόγος που η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να τον καλέσει σε απολογία και αναμένεται να του λύσει το συμβόλαιο! Μάλιστα, πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη (και με την ΚΑΕ να μην έχει πάρει ακόμη επίσημα θέση) αναφέρουν ότι ο Κούπερ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, αν και αναμένεται επίσημα η εξήγηση της Ενωσης.

Ετσι, η ΑΕΚ αναμένεται να χάσει μετά τις πολλές αλλαγές ξένων και τον πλέι μέικερ που ενθουσίασε τους φίλους της Ενωσης με την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“H διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας, ότι: Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο – και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη – να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής – μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X