Εκλαψε η μάνα του Πελέ

Εκλαψε η μάνα του Πελέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον μαγικό χώρο του στοιχηματισμού συμβαίνουν πολλά. Πηγαίνεις για τα πολλά, χάνεις και τα λίγα. Πηγαίνεις για τα λίγα, χάνεις τα αυγά και τα καλάθια. Εκτός, εκτός ξαναλέμε, εάν υπάρχουν τα δύο αγόρια τα καλά. Ο Μανωλάκης και ο Τασούλης. Είναι ο Μαύρος και ο Κεφαλίδης, ο Ανάκογλου και ο Πλατέλλας, ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ του enwsi.gr. Μαζί τους κλαίει η μάνα του Πελέ, του Μαραντόνα και του Κρόιφ. Αλλά το σπουδαίο είναι πως από το κλάμα άνοιξε ο δρόμος προς το ταμείο. Ο ένας έφερε κουλούρια στη Γαλλία και σταύρωσε το ματσάκι του Καπίρη, ο άλλος λύσσαξε με τον Σάκοτα και χάλασε την άμυνα της ΑΕΚ. Κομμάτια να γίνει, αφού πλήρωσαν τον κόσμο. Ο Καπίρης οπισθοχώρησε, αλλά έχει μεγάλο προβάδισμα, οι άλλοι σιγοβράζουν σε χαμηλή φωτιά. Για να δούμε τις απεργιακές προτάσεις, καθώς δεν υπάρχει αργία στον δρόμο προς το ταμείο μέσα από την Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΙΛΑΝΟ OVER 146,5 ΠΟΝΤΟΥΣ (1,65)
Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός δύσκολα θα απειληθεί από τους Ιταλούς. Επειδή όμως οι δυο ομάδες μπορούν να πάρουν πόντους από τα τρίποντα, βλέπω το σκορ να ξεπερνάει τους 146 πόντους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΠΑΟΚ 1 (-8,5) 1,90
Η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης, συνολικά φέτος οι επισκέψεις ελληνικών ομάδων στην Τουρκία είναι συνήθως τραυματικές και εκτιμώ πως ο ΠΑΟΚ θα χάσει με πολλά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ πρόκριση Σαουθάμπτον (1.85)
Καλή έδρα της Σαουθάμπτον και με στόχο η ομάδα να προχωρήσει στον Λιγκ Καπ. Η Λίβερπουλ πάει καλά με Κλοπ σε Premier League και Europa League, αλλά θα πρέπει να κάνει και αλλαγές και δεν έχει γεμάτο ρόστερ. Ευκαιρία για κόντρα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΜΟΝΑΚΟ – ΚΑΕΝ Γκολ μετά το 30ο λεπτό (2.00)
Η Καέν είναι η ομάδα – έκπληξη του γαλλικού πρωταθλήματος. Βρίσκεται κοντά στην κορυφή και θέλει να παραμείνει εκεί. Σκληρή ομάδα, παίζει καλή άμυνα και βγάζει ένταση στο παιχνίδι της. Μόνο εύκολο δεν είναι το ματς για τη Μονακό που θα πρέπει να… ιδρώσει πολύ για να σκοράρει.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ ΛΙΛ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1 (2,40)
Δεν είναι καμία από τις δυο ομάδες σε καλό φεγγάρι. Θα πάμε όμως με την έδρα και την πιο ξεκούραστη Λιλ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 49,05
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 36,49
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 30,47
4. ΤΣΙΛΗΣ 16,65
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 16,17

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X