Ενας, αλλά λέων (VIDEO)

Ενας, αλλά λέων (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις; Πόσο μπορούμε να σε αποθεώσουμε; Πόσα λόγια αξίζουν για την τεράστια, απαράμιλλη, μοναδική δεξιοτεχνία σου; Ναι κύριοι, ο Κώστας Τσίλης, ο Κώσταρος, ο Τσίλαρος, ο μάγκας, ο λεβέντης, ο καραμπουζουκλής, είναι εκείνος που κράτησε ψηλά τη στοιχηματική αξιοπρέπεια αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό το τέκνο της Νέας Σμύρνης, αυτός ο ψιλόλιγνος καβαλάρης της Αίγινας, παίρνει δίκαια τα σκήπτρα από τον τεράστιο Στάθη Ψάλτη και είναι ο νέος: ένας άλλα λέων. Και όχι μόνο πέτυχε διάνα, αλλά έστειλε και το κουμπαράκι του στα τάρταρα. Αυτά είναι σημάδια της αποκάλυψης, αυτά καταγγέλλει κάθε βράδυ ο Λιακόπουλος με τους Νεφελίμ και τους Ελοχίμ. Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα. Αυτός είναι ο γκουρού και όχι ο Καπίρης με τα ένστικτα του. Οσο για τα αγόρια που πόνταραν στην Καλλονή, ας τους αφιερώσουμε ένα τραγούδι της Νατάσας, της αδερφής του Θαλή.
Ας δούμε τις στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας, ελπίζοντας πως ο Θεός θα βοηθήσει να σώσουμε την παρτίδα και ο Τσίλης να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Δείτε το πρόγραμμα της Interwetten και επιλέξτε.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΝΑΝΤ – ΛΙΟΝ UNDER 2,5 ΓΚΟΛ (1,55)
Και οι δύο ομάδες έχουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Για τα δεδομένα της αναμέτρησης, μοιάζει αρκετά καλή η απόδοση της Interwetten και θα την στηρίξω.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΜΠΕΡΓΚΕΡ 4 Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (1,85)
Για ελληνικό κύπελλο και το ματς της Κομοτηνής πήγαινα, αλλά ο Τσίλης δουλεύει τις μεγάλες ώρες. Ετσι πάω στην Αυστρία και στα πολλά γκολ που πιστεύω πως θα μπουν στο ματς της Σάλτσμπουργκ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΝΙΖΝΙ – ΑΕΚ over 155,5 (1.70)
Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Νίζνι (και γενικά) μπαίνουν πάνω από 155 πόντους. Και ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ που έχει πρόβλημα στην άμυνα και δεν έχει και πλέι μέικερ (χωρίς Κούπερ, χωρίς Αρμστεντ και με τον Γουόρεν να έχει φύγει).

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΝΑΝΤ – ΛΙΟΝ Να σκοράρουν και οι δύο (1,90)
Κωμικοτραγική η εικόνα της άμυνας της Λιόν στην ήττα με 4-2 από τη Μονπελιέ. Κορυφαίος ο τερματοφύλακας Γκόμες που έβγαλε και τρία τετ α τετ! Πιστεύω ότι θα δεχτεί έστω ένα γκολ, ενώ από το κέντρο και μπροστά έχει την ποιότητα για να βρει λύσεις και να σκοράρει. Δεν θα απέκλεια το 1-1 ως τελικό σκορ για να πάω ταμείο μαζί με το καμάρι του Λιβυκού πελάγους.

KΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ ΠΑΡΙΣ – ΜΕΤΣ 2 (3,00)

Η Μετς μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ρεντ Σταρ Παρις και να μας πληρώσει καλά για να συνεχίσουμε την …αντεπίθεσή μας στο πρωτάθλημα του enwsi.gr.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 50,05
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 34,94
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 28,77
4. ΤΣΙΛΗΣ 17,65
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 17,17

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X