Προχωράει καλά

Από την Τετάρτη η παράδοση μετοχών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με θετικές εντυπώσεις έφυγε η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ από τη σημερινή συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ με εκπροσώπους του υπουργείου, της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας. Όσα ζητήματα τέθηκαν πάνω στην μελέτη του έργου, όπως το υψομετρικό του γηπέδου, ξεπεράστηκαν από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο. Ενώ ως σημαντικό κρίνεται και το γεγονός πως δεν έδωσε το παρών ο ίδιος ο υπουργός ΠΕΚΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Κάτι που φανερώνει πως δεν θέλει να δώσει βάρος σε τυχόν ενστάσεις και περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Διάθεση να μην υπάρξει προσπάθεια καθυστέρηση, διέγνωσαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και από την πλευρά του Δήμου, αλλά αυτό μένει να φανεί. Άλλωστε υπάρχει ακόμα μια συνάντηση που έχει οριστεί για την προσεχή Τρίτη. Σ’ αυτήν θα τεθούν επί τάπητος δυο τελευταία ζητήματα που αφορούν την στάθμευση και το κυκλοφοριακό. Πάνω σ’ αυτά θα δοθούν από την πλευρά της ΑΕΚ οι απαραίτητες εξηγήσεις, ο Δήμος θα κάνει τις αντιπροτάσεις του και ο στόχος είναι να λυθούν τα δυο θέματα πάνω σ’ αυτή την συνάντηση. Και μ’ αυτόν τον τρόπο να μην χαθεί άλλος χρόνος και ο φάκελος να πάει προς υπογραφή στον υπουργό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη σημερινή συνάντηση:

“Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αντικείμενο συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το σωματείο ΑΕΚ (ιδιοκτήτης του οικοπέδου) και η Δικέφαλος 1924 ΑΕ (ως κατασκευάστρια εταιρία του νέου γηπέδου) εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ.:
-Δημήτρη Ανδριόπουλο (Dimand AE – τεχνική υποστήριξη)
-Πάνο Παναγιωτίδη (πολιτικός μηχανικός και διευθυντής του έργου κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ)
-Mιχάλη Αναστασόπουλο (νομικός), υποστήριξη θεμάτων σωματείου ΑΕΚ
-Δημήτρη Αργυρόπουλο (περιβαλλοντολόγος) μετά του κ. Δημητρίου Οικονόμου, καθηγητή χωροταξίας και περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
-Γιάννη Δεμάγκο, μετά του κ. Κωνσταντίνου Ζέκου (κυκλοφοριολόγοι).

Εκ μέρους του Υπουργείου παρέστησαν οι γενικοί γραμματείς, κυρίες Χριστίνα Μπαριτάκη και Ειρήνη Κλαμπατσέα με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου. Επίσης παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου, ενώ ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου κα Σπανούδη και κα Μπαρούτα και από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συζητήθηκαν τα θέματα, που είχε θέσει το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που έχει καταθέσει η ΑΕΚ και η συζήτηση διεξήχθη σε κλιμα κατανόησης. Με την ολοκλήρωση της τρίωρης εποικοδομητικής συζητήσης ακολούθησε η διαδικασία για τη μελέτη σε θεσμικό επίπεδο μέσα σε συναινετικό κλίμα.

Την προσεχή Τρίτη 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση προκειμένου να παραδώσει η πλευρά της ΑΕΚ όλα όσα ζητήθηκαν από την πλευρά του Δήμου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X