«Δεν επιτρέπεται γκολ από στημένο»

«Δεν επιτρέπεται γκολ από στημένο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σκασμένος» για το ότι η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ από στημένη φάση, ήταν ο Μαρκόφσκι μετά το τέλος του αγώνα. “Ξέραμε πως η ΑΕΚ θα μπει δυνατά. Ανασταλτικά ήμασταν πολύ καλοί και εγώ μπροστά προσπάθησα να κυνηγήσω όλες τις φάσεις. Σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ μας έκανε μόνο μία φάση με τον Αραβίδη. Και εκεί που περιμέναμε να λήξει το ημίχρονο, δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας σπαταλήσαμε πολλές δυνάμεις. Στο πρώτο ημίχρονο όμως είχαμε ορισμένες προϋποθέσεις για να κάνουμε κάτι, αλλά δεν τις τελειώσαμε όπως έπρεπε. Αν το κάναμε, ίσως να βάζαμε και ένα γκολ και τι παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό», είπε αρχικά.

Και μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα τελευταία έχει αλλάξει την εικόνα της. «Είμαστε οι ίδιοι παίκτες. Η εικόνα που παρουσιάζαμε για ένα μήνα δεν άρμοζε σε εμάς και την ομάδα. Άλλαξαν κάποια πράγματα και ο προπονητής. Και η ομάδα δείχνει ότι ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν είναι πισωγύρισμα η σημερινή ήττα. Αλλά μας μένει η πίκρα πως θα μπορούσαμε να ήμασταν και καλύτεροι», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X