Οι τρεις καμπαλέρος vol II

Οι τρεις καμπαλέρος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πλάκα. Ευκολάκι. Οι τρεις καμπαλέρος συνεχίζουν την πορεία τους. Με διαφορετική…σύνθεση, αλλά την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία. Λίγο ρυθμό να βρούμε και θα πετάμε στον θεό. Εδώ ο Τσίλαρος με το 4+ που τον έβαλε ξανά στον χάρτη, έσκασε μπόμπα που έβαλε σε συναγερμό την αντιτρομοκρατική. Ο Καπίρης είδε την τρύπα στην άμυνα του Σάκοτα, ο Καζαντζόγλου πληρώθηκε από τα πολλά γκολ στο νησί. Και πως έχασαν οι άλλοι; Ο Καπετανάκος ακόμα κράζει τον κόουτς Σάκοτα, ο Βογιατζάκης ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Κάθε εμπόδιο σε καλό, το πρόσημο παραμένει θετικό και η Κυριακή θα φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες, μέσα από την στοιχηματική πλατφόρμα της Interwetten.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΧΕΤΑΦΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 (2,40)
Η Πρέμιερ Λιγκ μας πλήρωσε χθες. Θα πρότεινα τον άσο της Τότεναμ, αλλά μέχρι να ξυπνήσει ο Καπίρης θα το χάσουμε, έτσι πάω στην Πριμέρα και στο διπλό των «κίτρινων υποβρυχίων» μέσα στη Μαδρίτη.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ νίκη ημιχρονο ΑΕΚ (1.75)
Η ΑΕΚ θα μπει δυνατα όπως και με τον Πανθρακικό για να σκοράρει νωρις. Η αντίπαλη ομαδα θα παιξει συντηρητικά. Παμε για νίκη ημιχρονο στο ΟΑΚΑ.

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1 (2,30)

Ο Λεβαδειακός στην έδρα του γίνεται …Μπαρτσελόνα. Τα γνωρίζετε άλλωστε από το παρελθόν. Η Ξάνθη έχει κάποια αγωνιστικά προβληματάκια, άρα θα στηρίξω την αρμάδα των Άκη και Βαγγέλη Μάντζιου. Άφήστε που δίνει και …αποδοσάρα η Interwetten.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. OVER 3,5 ΓΚΟΛ (2,65)

Θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και ο Αστέρας δεν βλέπω να κλεινεται πίσω, άρα θα βοηθήσει στο να μπουν γκολ και θα συμβάλει στο over 3,5.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΑΛΚΕ 2 (4,50)

Υπερβολική η απόδοση του διπλού και θα την προτιμήσουμε για να συνεχίσουμε το σερί μας με τα καλοπληρωμένα διπλά. Για τους πιο συντηρητικούς υπάρχουν και το Χ2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 48,4
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 33,64
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 28,02
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 19,17
5. ΤΣΙΛΗΣ 16,25

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X