Αρβανίτης: «Δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

ΦΩΤΟ από το ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, μετά τον αποκλεισμό από το Φίλιππο στη Βέροια για το Τσάλεντζ Καπ, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Φιλίππου και τόνισε πως η ομάδα δεν έχει βρει ταυτότητα ακόμα. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Συγχαρητήρια στον Φίλιππο. Σε αυτό το ζευγάρι ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς δεν έχουμε βρει ακόμα ταυτότητα. Έχουμε μία καλή, μία κακή, μία έτσι και έτσι, μία πολύ κακή εικόνα. Σήμερα προφανώς και ήταν πολύ κακή. Ακόμα δεν έχουμε βγάλει αξιοπρεπή αμυντική σταθερότητα. Θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά ο Φίλιππος την δεδομένη στιγμή είχε την ποιότητα που δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το αν μπορεί ο Φίλιππος να φέρει μια διάκριση στο ελληνικό χάντμπολ είπε: «Η πραγματικότητα του Τσάλεντζ Καπ είναι πως ο Φίλιππος με την ποιότητα που έχει και την προσθήκη του Σανίκη, έχει δικαίωμα να ονειρεύεται τετράδα και γιατί όχι και ψηλότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X