Μίνι… Κούπερ για όλες τις δουλειές

Μίνι… Κούπερ για όλες τις δουλειές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Κούπερ. Το… μίνι, ελέω ύψους «κολλάει». Το… Μίνι Κούπερ της ΑΕΚ πήρε μπρος χθες στο ΟΑΚΑ. Μπορεί να μην ήξερε την ομάδα, μπορεί να μην τον ήξερε η ομάδα, αλλά ο Ντι Τζέι Κούπερ ήταν ότι πιο αισιόδοξο είδε η Βασίλισσα σε μια μαύρη μέρα όπως εξελίχθηκε το ματς με τον Αρη.

Και ήταν τόσο κακή η ΑΕΚ που ο Κούπερ έπαιξε 32 λεπτά στο ντεμπούτο του! Τι έκανε; 12 πόντους με 3 τρίποντα, 1 δίποντο και 1 βολή. Έδωσε 6 έτοιμα καλάθια, έκανε 2 κλεψίματα και μάζεψε 5 ριμπάουντ. Αν μπορούσε θα κέρδιζε και το ματς, αλλά ήταν… μόνος του και ανέτοιμος όσον αφορά το «δέσιμο» με τους υπόλοιπους καθότι πλέι μέικερ.

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι με τον Κούπερ αλλάζει… ταχύτητα και μπαίνει σε άλλη λογική. Όπως είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να κάνει όσα έκανε στην Κράσνι και δεν θα μπορεί να παίρνει τόσες επιθετικές προσπάθειες. Η λογική του δείχνει ότι θέλει να αξιοποιεί τους γύρω του και όταν βρει λίγο χώρο να εκτελέσει.

Ότι έλειπε από την ΑΕΚ, μιας και η αποτυχημένη επιλογή του Γουόρεν έκανε κακό στην ΑΕΚ, ο Κατσίβελης είναι συμπληρωματικός παίκτης και ο Παπαντωνίου για λίγα λεπτά σε αμυντικά πλάνα πίεσης.

Ο Κούπερ στα ματς της Ελλάδας θα πάρει πολλά λεπτά, καθώς στην Ευρώπη δεν παίζει μέχρι να τελειώσουν οι όμιλοι του Eurocup. Και θα στοιχίσει η απουσία του στο ματς με την Νίζνι και στα τελευταία.

Η κίνηση του Μάκη Αγγελόπουλου να τον φέρει με μεγάλο συμβόλαιο είναι σπουδαία. Μένει να αξιοποιηθεί και να δείξει τις τεράστιες δυνατότητες του. Και εκεί πρέπει να τον βοηθήσει η ίδια η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X