Τα στηρίγματα της με… μαθηματική ακρίβεια

Τα στηρίγματα της με… μαθηματική ακρίβεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή ΑΕΚ όσον αφορά τον σχεδιασμό της είχε εξ’ αρχής σημαντικά θέματα με τους ξένους της. Οι επιλογές που έγιναν δεν ήταν καλές, αλλά ευτυχώς για την ΑΕΚ υπήρχε ο Μάκης Αγγελόπουλος να καλύψει τα λάθη και δύο παίκτες που σήκωσαν το βάρος από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα.

Για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη έχουν γραφτεί τα… πάντα πια. Και όμως είναι λίγα διότι ο Λουκάς κάνει τα πάντα στο παρκέ και οι στατιστικές κατηγορίες έχουν το όνομα του. Και ο Αγγελόπουλος δικαιώθηκε που δαπάνησε τόσα χρήματα για τον κάνει «κιτρινόμαυρο» το περασμένο καλοκαίρι, αφού μιλάμε μακράν για τον κορυφαίο ψηλό στην Ελλάδα και έναν εκ των καλύτερων σε όλη την Ευρώπη (Euroleague και Eurocup).

Από κοντά και με μεγάλη συνεισφορά σε επίθεση και άμυνα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, παρότι δεν παίρνει τον χρόνο που δικαιούται βάση της προσφοράς του. Ο Βόσνιος ήρθε πέρυσι στην ΑΕΚ ως επιλογή του Βαγγέλη Ζιάγκου στο… παρά πέντε του πρώτου τζάμπολ της σεζόν στην Αμαλιάδα και η παρουσία του είναι κομβική, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο μόνος παίκτης της ΑΕΚ στο πρόσφατο Eurobasket. Για όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα στην Α1, οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Α1:

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

1ος σε πόντους (124)

4ος σε ριμπάουντ (54)

1ος σε δίποντα (44)

1ος στην αξιολόγηση (167)

3ος σε κερδισμένα φάουλ (35)

ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ

3ος σε ριμπάουντ (56)

3ος σε βολές (26)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X