Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

Παροξυσμός στον κόσμο της ΑΕΚ για τη μεγάλη πρόκληση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αρχή υπήρχε επιφυλακτικότητα. Εύλογη μέχρι ένα σημείο, καθώς ελάχιστοι πίστευαν σε αυτήν την ομάδα και τις δυνατότητες της. Ωστόσο, η ΑΕΚ που δημιουργεί ο Μάκης Αγγελόπουλος και «χτίζει» μέρα με τη μέρα ο Ντράγκαν Σάκοτα με τους συνεργάτες του, σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και δείχνει πως δεν έχει ταβάνι στα όνειρα της. Και όλα δείχνουν, πως ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γαλατασαραϊ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ.
Είναι νωρίς να μιλήσει κάποιος για το πρώτο φετινό σολντ άουτ. Ωστόσο, όλοι παραδέχονται πως η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά και «γεννά» υψηλές προσδοκίες. Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που έχει σημαντικό όνομα, αλλά κυρίως ο κόσμος θέλει να αποθεώσει τους άσους της «Βασίλισσας», που κάνουν το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.
Ολοι στην ΑΕΚ περιμένουν με ανυπομονησία να διαπιστώσουν πως οι προσδοκίες τους θα δικαιωθούν. Πως ο κόσμος θα γεμίσει τις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου, πως θα δημιουργήσει συνθήκες πραγματικής έδρας για την Ενωση και θα δώσει στην ομάδα την ώθηση που απαιτείται για να φτάσει σε ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X