«Διψούν» για αγωνιστική εκδίκηση

Νίκη για τη Γαλατά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή πορεία της ΑΕΚ είναι γεμάτη με υπέρλαμπρες επιτυχίες. Η «Βασίλισσα» κάνει τρελή κούρσα, οδηγεί το πρωτάθλημα της Α1 και είναι από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro cup. Ωστόσο, στην εξαιρετική ως τώρα κούρσα, υπάρχει ένα μελανό σημείο. Δεν είναι ο αποκλεισμός της μισής ΑΕΚ από τον Αρη, ούτε η ήττα στην παράταση από την Κράσνι. Είναι η βαριά ήττα από τη Γαλατασαραϊ, πριν από ένα μήνα στην Κωνσταντινούπολη.
Σε ένα ματς που όλα είχαν πάει στραβά, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ηττηθεί με 24 ολόκληρους πόντους διαφοράς και το βαρύ 89-65. Μια ήττα που «πόνεσε» πολύ τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι αύριο έχουν ακόμα έναν λόγο να νικήσουν τους Τούρκους. Βλέπετε, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν αγωνιστική εκδίκηση, αλλά και να εντυπωσιάσουν ακόμα περισσότερο την Ευρώπη απέναντι σε μια ευρωλιγκάτη ομάδα.
Αλλωστε, μια νίκη της ΑΕΚ επί της Γαλατασαραϊ, θα εξασφαλίσει σε πολύ σημαντικό βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα πείσει άπαντες, λίγο πριν τα σημαντικά ματς με Αρη και Ολυμπιακό, πως η ΑΕΚ είναι πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά. Και μια νίκη επί μιας ομάδας όπως είναι οι Τούρκοι, θα κάνει αίσθηση και παράλληλα θα πάρει την εκδίκηση της δείχνοντας πως φέτος δεν παίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X