Τα παιδιά από την Κάντζα

Τα παιδιά από την Κάντζα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά. Τόσα χρόνια με απόλυτη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος και διάφορων αναμετρήσεων ανά τον κόσμο, τους έχει μετατρέψει σε ειδικούς. Τα παιδιά από την Κάντζα έκαναν και πάλι τη διαφορά στη χθεσινή ημέρα. Ο Βογιατζάκης είχε πάρει χαρτάκι από τον Πογιέτ και ήξερε πως η ΑΕΚ θα έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι, ο Καπίρης έφτασε μέχρι την Ιαπωνία για να σας πάει ταμείο. Οσο για τους υποδέλοιπους, κλάφτα Χαράλαμπε. Η «κιτρινόμαυρη» άμυνα δεν έτρωγε σίδερα στην Κομοτηνή, ο Τσίλης ακόμα ποντάρει στον Μίτσελ και τη Μαρσέιγ. Λίγο πριν το καυτό ευρωπαϊκό τριήμερο, ας δούμε τις προτάσεις της ημέρας μέσα από την ατζέντα της Interwetten.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΒΕΡΟΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ GOAL-GOAL (2.00)
Μέχρι να αρχίσει το πανηγύρι των ευρωπαϊκών κυπέλλων, μένουμε Ελλάδα και βλέπω να σκοράρουν και οι δύο στο Βέροια – Ηρακλής, ενώ θα έλεγα πως έχει καλή τύχη και η νίκη της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΒΕΡΟΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ Χ (3.00)
Η Βέροια είναι καλύτερη ποιοτικά και ειδικά στην έδρα της. Ο Ηρακλής όμως παίζει με πάθος και σε τέτοια ματς μπορεί να παίρνει κάτι, ενώ κυνηγά βαθμούς παντού πια. Πάμε στην ισοπαλία που δίνει καλό ποσοστό.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Over 2,5 (1,90)
Ο Μάκης Χάβος ανέλαβε την ΑΕΛ και προσπαθεί να τη βγάλει από τη μετριότητα. Ήρθαν και τα πρώτα της γκολ το τελευταίο διάστημα και σιγά σιγά λογικά θα βελτιωθεί. Η Σαλαμίνα έχασε με 9-0 από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά αντέδρασε με 3-1 επί του Παραλιμνίου. Είναι ομάδα για over.

MΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΧΑΒΡΗ – ΜΠΡΕΣΤ Χ ημίχρονο (2,00)
Κλειστό ματς αναμένεται και δύσκολα θα έχουμε γκολ πριν το ημίχρονο. Συντηρητικές ομάδες και το “Χ” έχει πολύ καλή απόδοση στην interwetten.

KΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΧΑΒΡΗ – ΜΠΡΕΣΤ 1 (2,20)
Με καινούργιο προπονητή και καλή ομάδα οι γηπεδούχοι, μπορούν να πάρουν τη νίκη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 45,9
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 30,69
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 27,32
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 12,92
5. ΤΣΙΛΗΣ 8,35

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X