Οι φρουροί της «Βασίλισσας»

Οι φρουροί της «Βασίλισσας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ένας είναι άνετος. Ξέρει πως ο Λουκάς και με μάσκα βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι, έχει μιλήσει με τον Μιλόσεβιτς και του έχει υποσχεθεί 15 πόντους, ο Μαυροειδής ξέρει τα κατατόπια και περιμένει απλά να εισπράξει. Αλλωστε, ο Καπίρης έχει δείξει εδώ και καιρό πως γνωρίζει, σέβεται και πληρώνεται από τη «Βασίλισσα». Ο άλλος, ο πονηρός, ο Καπετανάκος ντε, είδε και έπαθε. Τα έβαλε με τον Σάκοτα που δεν έκανε γρήγορα αλλαγές για να ξεκουράσει τον Λουκά, ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Μωραϊτη, ζητούσε μια καλή άμυνα από την Κηφισιά. Ως δια μαγείας, τα κατάφερε και αυτός. Είναι οι δύο φρουροί της «Βασίλισσας», αυτοί που σας πήγαν με ασφάλεια στο ταμείο και χθες. Τα άλλα τα αγόρια, άλλο πράγμα. Ο Καζαντζόγλου περιμένει το ξέσπασμα του Ζοσέ, ο Βογιατζάκης ποντάρει μόνο όταν ο άλλος είναι κοντοχωριανός, ο Τσίλης θυμάται τη Νοτς Κάουντι που νίκησε η αρμάδα του Βλάχου το 2013 στην τζάμπα προετοιμασία. Για να δούμε τι θα βγάλει η Κυριακή, με τις προτάσεις της Interwetten.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ 2 (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ) 2,15
Με τον Πογιέτ η ΑΕΚ κάνει νέα αρχή και ο Ουρουγουανός ζητά από όλους τους παίκτες να μαρκάρουν και να μην αφήνουν σπιθαμή στο γήπεδο δίχως να την ελέγχουν. Ετσι, ποντάρω στη νίκη της, δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ από την ισχνή επίθεση του Πανθρακικού.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΓΚΙΦΟΥ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ 2 (1,60)
Δύσκολο το κουπόνι της Κυριακής στα δημοφιλή πρωταθλήματα, γι’ αυτό θα πάω στην αγαπημένη Ιαπωνία. Το πρωί της Δευτέρας είναι το ματς (07:00), τελευταία αγωνιστική στη Β’ κατηγορία. Η Γκίφου είναι 20η και την περασμένη εβδομάδα σώθηκε οριστικά. Η Φουκουόκα είναι 3η, σίγουρη για τα μπαράζ ανόδου, αλλά σε περίπτωση νίκης θα ελπίζει για τη 2η θέση και τον απευθείας προβιβασμό. Δεν είναι κακή απόδοση το 1,60, μας δίνει πίσω το 60% των χρημάτων που ποντάρουμε.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ OVER (2.05)
Θέλουν και οι δυο ομάδες το παιχνίδι και δεν τους βολεύει η ισοπαλία και γι αυτό και περιμένω πως θα ανοίξει. Άλλωστε και οι δυο σκοράρουν εύκολα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ ημίχρονο ΑΕΚ (2.05)

Καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ σε όλα της από τον Πανθρακικό. Μετά από δύο σερί αποτελέσματα χωρίς νίκη με ΠΑΟ και Αστέρα Τρίπολης, ήρθε η ώρα για τρίποντο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ no goal (1.60)

Ματς με μία ομάδα να σκοράρει στον αγώνα. Πιθανότατα θα είναι αυτή η ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση καλό ποντάρισμα για την ΑΕΚ που πάει να παίξει καλή άμυνα στην Κομοτηνή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 44,3
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 28,64
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 28,32
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 13,92
5. ΤΣΙΛΗΣ 9,35

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X