To 7/7 και η υπογραφή του Κούπερ!

Ζει με τα προβλήματά της και τα ξεπερνά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει κλείσει έναν καλό πλέι μέικερ, τον Μάλκολμ Άρμστεντ και είναι κοντά στις υπογραφές με έναν ΠΟΛΥ καλό πλέι μέικερ, τον Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο Άρμστεντ ακόμη δεν έχει δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ, με τον Ανοσίκε ακόμη δεν έχει βρεθεί φόρμουλα αποδέσμευσης και ο Γουόρεν που κατά πολλούς “ειδικούς” θα έφευγε στις… 5 Οκτωβρίου είναι ακόμη εδώ!

Είναι γεγονός πως προπονητής και διοίκηση έχουν αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες και ο τρόπος που θα χειριστούν τα τρέχοντα ζητήματα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Οι προτεραιότητες είναι δύο αυτή τη στιγμή. Η νίκη επί της Κηφισιάς για το 7/7 και ταυτόχρονα η υπογραφή του Κούπερ!

Από τη στιγμή που η Κράσνι δεν πληρώνει, γεγονός γνωστό εδώ και τρεις εβδομάδες (με τον πρόεδρο της να απασχολείται πλέον με την εξαγορά του 65% των μετοχών της Καντού), η ΑΕΚ δεν έχασε την ευκαιρία και δελέασε τον παίκτη κάνοντάς του μια εξαιρετική πρόταση. Αρχικά υπήρξε απόσταση, αλλά πλέον είναι διαφορετικά τα δεδομένα και η συμφωνία εκτός απροόπτου θα κλείσει θετικά.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ντύσει στα κιτρινόμαυρα έναν παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας, κάνοντας οικονομική υπέρβαση. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσει εντυπωσιακά την ποιότητα της περιφέρειάς της και θα βελτιώσει την εικόνα της συνολικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X