Τα αστέρια και ο…μουτζούρης

Τα αστέρια και ο…μουτζούρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κάθε κοινωνικό σύνολο, υπάρχει μια (τουλάχιστον) προβληματική περίπτωση. Ένα παιδί που χρήζει βοηθείας, που θέλει στοργή και προδέρμ. Που πρέπει να το κανακεύεις, να το χαϊδεύεις, να του μιλάς με τον προσήκοντα τρόπο για να μη νιώθει άσχημα. Στη στοιχηματική κοινωνία του enwsi.gr έχουμε τον Σταυράκη. Καλό παιδί από την Πόλη, αλλά με φοβερές εμμονές. Είναι ο άνθρωπος που πιστεύει πως δεν πήγαμε ποτέ στο φεγγάρι, πως η μεταπολίτευση δεν έκλεισε τον κύκλο της, πως γνωρίζει τα μυστικά του αθλήματος με την πορτοκαλί μπάλα. Μοιράζει συνεχώς μπασκετικές προτάσεις και νιώθει ήδη τον ντούρο Τσίλη στον σβέρκο του. Ας τον αντιμετωπίσουμε με προσοχή, να μη φωνάξουμε, να μη δείξουμε εκνευρισμό, αλλιώς απειλεί να ψηφίσει τον Αδωνη την Κυριακή. Μέχρι τότε, εμπιστευτείτε τα αστέρια μας. 4/5, με έξυπνες αναλύσεις, με μάγκικες αποδόσεις και όλοι πήγαν ταμείο εκτός του μουτζούρη. Τα νέα της Παρασκευής με τις προτάσεις της Interwetten, δίνουν τις εξής προτάσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΠΡΟΣΕ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ 2 (2,00)
Παραμένω μπάσκετ και μεταφέρομαι στην Ευρωλίγκα. Η Ουνικάχα κάνει πράγματα και θαύματα την τρέχουσα περίοδο και πιστεύω πως θα περάσει από τη Γερμανία.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΕΦΕΣ – ΛΙΜΟΖ Under 68,5 η Λιμόζ (1,85)
Έχει λίγο ρίσκο η συγκεκριμένη πρόβλεψη, αλλά αν η Εφές παίξει την άμυνα που μπορεί τότε οι Γάλλοι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Έβαλαν 49 πόντους στον Ολυμπιακό, πιστεύω η Εφές θα τους επιτρέψει μάξιμουμ 68.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ ημίχρονο ΠΑΟ (1.50)

Ο ΠΑΟ εντός έδρας παίζει πάντα δυνατά και γρήγορα και ξέρει εύκολα ή δύσκολα να κερδίζει. Η Λοκομοτίβ έχει κουραστεί από τα συνεχή παιχνίδια και δύσκολα θα μπει μπροστά από την αρχή του αγώνα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2, HANDICAP 1-0 (2,10)

Πριν τη διακοπή η Ντόρτμουντ πήγαινε …τρένο, ενώ το Αμβούργο είναι στα χειρότερά του. Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει πάρει τα πάνω της και οι εκτός έδρας νίκες της είναι με 2 γκολ και πάνω. Γι’ αυτό θα ρισκάρω για να πάρω την ωραία απόδοση της Interwetten και θα παίξω νίκη υπέρ της Ντόρτμουντ με πάνω από ένα γκολ διαφορά.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΠΟΧΟΥΜ – ΟΥΝΙΟΝ 1 (1,90)

Παρόλο που γενικώς είμαι επιφυλακτικός απέναντι στους άσους του 1,90, μου φαίνεται ελκυστική απόδοση για μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες αλλά και δυνατότητες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 43,45
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 30,64
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 27,67
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 15,92
5. ΤΣΙΛΗΣ 11,35

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X