Ο άνδρας ο σωστός (VIDEO)

Ο άνδρας ο σωστός (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα θα τιμήσουμε τη μέρα του άνδρα. Αλλά όχι όποιου και όποιου. Εκείνου του μάγκα, του κοχονάτου, του νταραβεριτζή, του μπεσαλή, του πασάκα. Εκείνου του άνδρα που στύβει την πέτρα, που αρπάζει τη γυναίκα, που καμακώνει το ψάρι, που τσακίζει το παϊδάκι, που στέλνει τον κόσμο στο ταμείο. Ο άνδρας που λέγεται Νίκος Καπίρης, σαραντάρισε. Ας ενθουσιαστούν τα αγόρια, ας χαρούν τα κορίτσια, ας πάρουν τα πάνω τους οι ενδιάμεσοι. Ο Νικόλας μας τετραπλασίασε τη γκανιότα του και συνεχίζει να βγάζει ασπροπρόσωπο το σάιτ της στοιχηματικής ακολασίας. Από κοντά και ο φέρελπις, τσαμπουκαλεμένος και μόνιμος αρνητής κάθε σύγκλισης της Ελλάδας με τη Σερβία, Αναστάσιος Καπετανάκος. Οσο για τα αγόρια τα άλλα, πρέπει να δουλέψουν πολύ για να γίνουν άνδρες. Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην ευτελίζονται – με την καλή έννοια – σε καθημερινό επίπεδο. Για να δούμε τι ψαράκια θα βγάλει η Interwetten την Πέμπτη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 1 (1,55)
Η Βραζιλία μας πρόδωσε χθες και πέσαμε με τα μούτρα στον κουβά. Θα επιμείνω όμως στα Βραζιλιάνικα, γιατί ως γνωστόν εμείς στην Αγία Γαλήνη μεγαλώσαμε με μαντινάδες και …σάμπα! Η Γκρέμιο θέλει τη νίκη κόντρα στη Φλουμινένσε και θα την πάρει εύκολα ή δύσκολα, αφού και καλύτερη ομάδα έχει και οι φιλοξενούμενοι είναι στα χειρότερά τους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 (1,80)
Παραμένω μπάσκετ και μεταφέρομαι στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το ματς με την Τσεντεβίτα δίχως Σπανούλη, Πρίντεζη και Γιανγκ, έχει καλό ρεκόρ από τον πρώτο γύρο και η απόδοση των Κροατών είναι ελκυστική.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΦΕΝΕΡ Under 159,5 (1.70)
Με την άμυνα θα πάρει το ματς η Φενέρ και μπορεί να κρατήσει το σκορ σε λογικά επίπεδα. 76-73 είναι ο μέσος όρος επίθεσης και άμυνάς της.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΦΕΝΕΡ under 79,5 Μπάγερν (1.65)

Ο Ζοτς και η Φενέρ πήραν μπροστά. Πάνε για ένα σημαντικό διπλό και απέναντι τους δύσκολα επιθετικά να κάνει το παιχνίδι της η γερμανική ομάδα. Χαμηλά το σκορ του ματς, ειδικά των Γερμανών.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ 1 (2.20)

Με νέο προπονητή και με ανάγκη για νίκη, είναι γλύκισμα το ποσοστό που δίνει ο άσος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 41,75
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 29,09
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 26,02
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 16,92
5. ΤΣΙΛΗΣ 9,15

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X