Λουκάς, ο «Τιμ Ντάνκαν» της ΑΕΚ

Λουκάς, ο «Τιμ Ντάνκαν» της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παλιότεροι κάνουν συγκρίσεις με τον τεράστιο Σαμπόνις. Το θαύμα της φύσης, έναν ψηλό με απίστευτη πλαστικότητα στις κινήσεις, που μπορούσε να κάνει τα πάντα στην επίθεση δίχως κανείς να καταλάβει πως συνέβαινε. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο μεγάλος σταρ της ΑΕΚ, αναγκάζει με τις επιδόσεις του να γίνονται συγκρίσεις με ιερά τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ. Και για τα νεότερα χρόνια, όπου το μπάσκετ έχει αλλάξει και είναι πλέον πολύ πιο δυνατό και αθλητικό, ο μέγας Λουκάς της ΑΕΚ μπορεί να συσχετιστεί μόνο με έναν παίκτη της κλάσης του Τιμ Ντάνκαν!
Ενας από τους σπουδαιότερους σέντερ που ανέδειξε το παγκόσμιο μπάσκετ, πολλάκις πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Σπερς, παίκτης με απίστευτες ικανότητες, αλλά και χαμηλό προφίλ. Οσα έχει ο Λουκάς, που στην ΑΕΚ βρήκε τη δική του γη της επαγγελίας και κάνει πράγματα και θαύματα. Κάθε παιχνίδι, όση κούραση και αν κουβαλά, όσο και αν προσαρμόζονται πάνω του οι άμυνες, ο Μαυροκεφαλίδης κάνει τη δουλειά του και οδηγεί τη «Βασίλισσα» στον θρόνο της.
Οι αριθμοί του Λουκά είναι μαγικοί: 1ος και καλύτερος στο σκοράρισμα με 112 πόντους, 1ος και καλύτερος στα δίποντα με 38, 1ος και καλύτερος στον πίνακα αξιολόγησης με 152 (όταν ο 2ος Ουάιτ του Αρη, έχει μόλις 116). Και ακόμα, είναι 3ος ριμπάουντερ με 49 (1ος ο «κιτρινόμαυρος» πλέον Μαυροειδής με 54), αλλά και 4ος στα κερδισμένα φάουλ με 31. Εάν προσθέσετε πως ανάλογες πρωτιές διατηρεί και στο Euro cup, έχετε την πλήρη απεικόνιση στοιχείων που αναδεικνύουν τον Λουκά ως Τιμ Ντάνκαν της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X