Η Γκεντσλερμπιρλιγκί θέλει Γκάλο

Γκάλο: «Καμία νίκη δεν είναι εύκολη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η ΑΕΚ ψάχνει για φορ τύπου Ορλάντο Σα, τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής της βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας του εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η Γκεντσλερμπιρλιγκί θέλει να αποκτήσει οπωσδήποτε ένα δεξί μπακ κατά τη διάρκεια τη χειμερινής μεταγραφής περιόδου και ένας από τους παίκτες που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο!

Οι Τούρκοι έχουν παρακολουθήσει σε αρκετά ματς τον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό της Ένωσης και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για τον απόκτησή του ακόμη και τον Ιανουάριο. Βέβαια, η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να μπει καν στη διαδικασία παραχώρησής του, όπως έλεγαν χθες βράδυ υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας.

Στο στόχαστρο της Γκεντσλερμπιρλιγκί βρίσκεται και ο Λούι του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος για να τον παραχωρήσει φέρεται πως ζητάει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ.

Η τουρκική ομάδα φημολογείται ότι κοιτάζει έναν ακόμα διεθνή ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, τον οποίο θα σκανάρει στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Τουρκία. Ο λόγος για τον Χρήστο Αραβιδη, ο οποίος επίσης δεν πωλείται από την «Ένωση».

Πηγή: pamesports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X