Επιστροφή στα Σπάτα και… Κομοτηνή ενόψει

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση Πογιέτ στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ βρίσκονται εκτός Αθήνας, κάποιοι ακόμη και εκτός Ελλάδας όπως και ο ίδιος ο Γκας Πογιέτ εκμεταλλευόμενοι το σχεδόν 4ήμερο ρεπό.

Ωστόσο, από απόψε αρχίζουν οι επιστροφές στην Αθήνα, καθώς το πρωί της Δευτέρας υπάρχει προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Ουρουγουανός προπονητής μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει ότι αν κάποιοι έχουν… ξεπεράσει τα όρια στο ρεπό θα υπάρξουν κυρώσεις για όλους προσεχώς.

Η δουλειά λοιπόν ξεκινά από αύριο το πρωί στην ΑΕΚ (Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Ντούνης, Μπαρόχα και Βάργκας οι διεθνείς που απουσιάζουν) με τον Πογιέτ να βλέπει ενόψει το δύσκολο ματς της επόμενης Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έκανε σπουδαία εμφάνιση στην Τούμπα και κόντεψε να πάρει διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι η Ενωση πρέπει να είναι σοβαρή για να περάσει από την Θράκη.

Το θετικό όμως είναι ότι πια υπάρχουν ελάχιστες απουσίες (Ντίντακ, Βασιλαντωνόπουλος) και ένα «γεμάτο» ρόστερ έτοιμο προς αξιοποίηση από τον Πογιέτ που από την Κυριακή θα αρχίζει να παρουσιάζει την δική του ΑΕΚ, όπως τόνισε πριν την διακοπή ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X