ΑΕΚ και Μαυροκεφαλίδης βρήκαν αυτό που έψαχναν

ΑΕΚ και Μαυροκεφαλίδης βρήκαν αυτό που έψαχναν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Απόλλωνα δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να αναδειχτεί και πάλι πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ και να προσφέρει καθοριστικές άμυνες στο τέλος. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης… ξέχασε το πρόβλημα στο δάχτυλο του χεριού από την περασμένη εβδομάδα και ήταν εξαιρετικός στην Κλαϊπέντα, με αντίπαλο τη Νεπτούνας. Το Σάββατο δεν… θυμήθηκε την κούραση από το ταξίδι της επιστροφής, τις μπερδεμένες ώρες ύπνου και έδωσε λύσεις όταν η ΑΕΚ τον χρειάστηκε.

Με τον Απόλλωνα ο αγώνας έγινε ντέρμπι. Ο Μαυροκεφαλίδης δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες επιλογές, είχε τον Μαυροειδή να του δίνει ανάσες και λίγο πριν το τέλος ήταν εκεί που έπρεπε. 16 πόντοι (3/4 β., 5/11 δ., 1/2 τρ.), με καλές άμυνες στο τέλος, 8 ριμπάουντ, κρίσιμο τρίποντο την ώρα που ο Απόλλωνας πάλευε για την ανατροπή και ένα index στο 23. Η δύναμη της… συνήθειας βλέπετε.

Ο Μαυροκεφαλίδης θα μπορούσε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό φέτος. Να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και να παίζει κάθε εβδομάδα στα… Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες της Ευρώπης για 15-18 λεπτά. Δεν του ήταν αρκετό. Ο Λουκάς ήθελε να ηγηθεί μιας μεγάλης ομάδας και την βρήκε. Είναι στην ΑΕΚ για να πάρει στην πλάτη του μαζί με τους συμπαίκτες του, το βάρος της φανέλας. Τα καταφέρνει, κάνει τη διαφορά και η ΑΕΚ βρήκε τον αρχηγό που αναζητούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X