Ρεκόρ σε τρεις διαφορετικές σεζόν!

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα σε φωτογραφίες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα ένα ντέρμπι, αυτό στο ξεκίνημα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα έχει ικανοποιητικό πρόγραμμα και αποφεύγει τις “ζημιές”. Δεν είναι λίγο αυτό και η σημασία του ίσως φανεί προς το τέλος της σεζόν, όταν θα δούμε την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου. Βλέπετε οι “ζημιές” κοστίζουν. Ο Άρης ηττήθηκε στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ είδε την Κηφισιά να του “σπάει” την έδρα πριν μερικές εβδομάδες, οπότε το 6/6 της ΑΕΚ μπορεί να μην της εξασφαλίζει… τίτλο, όμως την κρατά ψηλά στη βαθμολογία και προσφέρει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

H “Βασίλισσα” έχει το 6/6, την 3η καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία της και συνεχίζει με επόμενο εμπόδιο την Κηφισιά, ενώ θα προηγηθεί η Κράσνι. Το σερί μεγαλώνει και ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι ο προπονητής με τον οποίο η ΑΕΚ έχει φτάσει στις 6 διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα τριών διαφορετικών σεζόν! Σε αυτή του πρωταθλήματος (2001-02) η ΑΕΚ άρχισε με 9/9, την επόμενη μπήκε δυναμικά με 7/7 και τώρα βελτιώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Κηφισιά εκτός, Άρης εντός και Ολυμπιακός στο ΣΕΦ από εδώ και πέρα. Η ΑΕΚ δεν έχει βάλει στόχο να τελειώσει αήττητη τη σεζόν, άπαντες μένουν προσγειωμένοι και αφοσιωμένοι σε κάθε αγώνα, βήμα-βήμα. Το σημαντικό όμως είναι να μένει η ομάδα μακριά από τις “ζημιές”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X