"Ο Βάργκας φταίει"

Η συγγνώμη που δεν ήρθε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης χάλασε το θετικό κλίμα που υπήρχε από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας και από την έλευση του Γκουστάβο Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία. Το enwsi.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να ψηφίσετε ποιος ήταν ο κυριότερος λόγος αυτής της ήττας και όπως αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα, η πλειοψηφία των φίλων του Δικεφάλου πιστεύουν ότι αν δεν είχε αποβληθεί ο Ρόναλντ Βάργκας, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Συγκεκριμένα το 54% απ’ όσους συμμετείχαν στην “Ενωσίτικη Κάλπη” ψήφισαν ότι βασικός λόγος της ήττας ήταν η αποβολή του Βενεζουελανου επιθετικού, ενώ με ποσοστό 27% επικράτησε η άποψη ότι για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο η κακή αγωνιστική εικόνα συγκεκριμένω παικτών. Το 13% των φιλάθλων της ΑΕΚ ψήφισαν ότι έφταιξαν οι αλλαγές του Πογιέτ και μόλις το 6% ότι ο κύριος λόγος της ήττας ήταν οι επιλογές του Ουρουγουανού τεχνική στη βασική ενδεκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X