Τζαβέλλας: "Θα την περάσουμε την ΑΕΚ"

"Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Τζαβέλλας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας που αναφέρθηκε με καλά λόγια για τον Ιγκόρ Τούντορ, ενώ ενέπλεξε στην κουβέντα του και τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ τελικά θα τους περάσει και τους δύο στην βαθμολογία της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις διαφορές του Σκίμπε που γνώρισε στην Άιντραχτ, με τον Σκίμπε του σήμερα: «Στην περίπτωση του Ρανιέρι (τον είχε προπονητή στη Μονακό) δεν μου βγήκε σε καλό που είχα στην εθνική προπονητή με τον οποίο είχα συνεργαστεί στο παρελθόν. Ας μην το κουβεντιάσουμε πολύ, γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ο Σκίμπε πάντως είναι ο ίδιος άνθρωπος όπως τότε που τον είχα προπονητή στην Άιντραχτ. Είναι πιο ώριμος, έχει τις ίδιες συνήθειες, αλλά είναι φυσικό να γίνεται καλύτερος όσο περνούν τα χρόνια».

Για το αν τον ενοχλεί η κριτική στον Σκίμπε: «Και ο Σάντος όταν ήρθε είχε ακούσει πολλά. Είναι στο χέρι του προπονητή να δείξει τη δουλειά του στο γήπεδο και να αποδείξει ποιος είναι».

Για την επόμενη μέρα της εθνικής και τη νέα αρχή: «Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Είχαμε και στο παρελθόν κακή περίοδο, αμέσως μετά το Euro 2004. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πράγματα και να κερδίσουμε και πάλι το σεβασμό όλων. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε καλοί παίκτες και είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ξανά ότι έχει χαθεί. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό της χώρας μας ότι στις νίκες είμαστε οι καλύτεροι και στις ήττες οι χειρότεροι»

Για το τι θα παρουσιάσει η εθνική: «Είμαστε καλά εδώ. Είμαστε αγαπημένοι και βλέπω ότι τα πράγματα είναι όπως την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ πριν το Μουντιάλ. Θέλουμε να βγει στο γήπεδο η καλή σχέση που έχουμε πλέον και να πάνε όλα καλά. Δεν έζησα από κοντά τι έγινε όλο αυτό το διάστημα. Πολλά λέγονται όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, όταν χάνεις έχεις προβλήματα. Είναι μεγάλη συζήτηση αυτό. Το σημαντικό είναι τι γίνεται από τώρα και έπειτα. Θέλουμε να κάνουμε και πάλι την εθνική την ομάδα που όλοι φοβόντουσαν και δεν υποτιμούσαν ποτέ».

Για την περίοδο που έμεινε εκτός εθνικής ομάδας: «Σίγουρα με σταναχώρησε που δεν ήμουν στην εθνική. Είχα συγκεντρωθεί όμως σε εμένα, στον εαυτό μοου. Προσπαθούσα να ξεχαστώ και τα κατάφερα. Δεν ήταν δικό μου θέμα η μη κλήση, κάποιοι προσπάθησαν να το δικαιολογήσουν, εγώ απλά ήθελα να γίνω καλύτερος. Εγώ χρωστάω στον ΠΑΟΚ, στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα. Δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι μέσω της ομάδας μας, έρχεται η συμμετοχή στην εθνική.

Για την στήριξη στον Τούντορ και τη νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: «Έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια. Στον ΠΑΟΚ γίνεται μια εξαιρετική δουλειά. Οι παίκτες θέλουν να δουλεύουν με τον Τούντορ. Δεν πρέπει να γίνεται συνεχώς κριτική στον προπονητή. Δεν μπορούμε οι παίκτες να ρίχνουμε συνεχώς τις ευθύνες αλλού. Φταίμε και εμείς κάπου. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να πιστέψουμε στο πλάνο της ομάδας και στη νέα αρχή που πάει να γίνει».

Για τους φετινούς στόχους: «Από την αρχή έχουμε δύο ρεαλιστικούς στόχους που μπορούμε να πετύχουμε. Τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Νομίζω ότι μετά τη διακοπή θα είμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα ξεπεράσουμε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Θα είμαστε καλύτεροι και διαφορετικοί μετά τη διακοπή. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλα και όχι μόνο στα μεγάλα ματς».

Για τον αν λείπει κάτι από την ψυχολογία του ΠΑΟΚ: «Σε δύο πράγματα θέλω να σταθώ. Πρώτον χρειάζεται προσωπικότητα, την οποία ως ομάδα αποκτούμε σιγά – σιγά. Δεν γίνεται αυτό από τη μια μέρα στην άλλη. Φέτος έχουμε πάρει μεγάλα ματς, έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα και θα είμαστε καλύτεροι μετά τη διακοπή. Κανείς δεν θα μπορεί να κερδίσει εύκολα τον ΠΑΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X