Ο Μάνταλος και οι συστάσεις του Πογιέτ

Εκπληξη! "Καρφάρα" Πογιέτ για άσο της ΑΕΚ;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα εβδομάδα ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε χθες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Μέχρι και την Πέμπτη η αρχηγός της ΑΕΚ έκανε είτε θεραπεία, είτε ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο για να μην ρισκάρει και επιβαρύνει περισσότερο το πόδι του. Από χθες πάντως είναι και πάλι απόλυτα έτοιμος και τέθηκε στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ για την αναμέτρηση με την Πανθρακικό που θα γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή στην Κομοτηνή. Εννοείται ότι όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης, έτσι και ο Μάνταλος, θα απολαύσει το τριήμερο ρεπό που τους χάρισε ο Ουρουγουανός τεχνικός και από το πρωί της Δευτέρας θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς προπόνησης.

Την Πέμπτη, ο προπονητής του Δικεφάλου έκανε μεν προπόνηση σε έντονους ρυθμούς, πριν χαλαρώσει τους παίκτες του, αλλά δεν παρέλειψε για μια ακόμα φορά να τους υπενθυμίσει ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό και περιμένει απ’ αυτούς να δείξουν σε απόλυτο βαθμό τον επαγγελματισμό τους και να εκμεταλλευθούν αυτό το “δώρο” για να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X