Φοβού τους Πατρινούς

«Μάχη» για το δελτίο του Μαυροειδή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν η πρώτη φορά που μια τόσο σημαντική επιτυχία της «Βασίλισσας», όπως η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη έπειτα από δέκα χρόνια, που ουδείς έδειξε διάθεση να πανηγυρίσει έξαλλα. Κυρίως, επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει σε πολλή υψηλή θέση η αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, που θεωρείται υψίστης σημασίας και δεν θα είναι καθόλου εύκολη για την ΑΕΚ.
Μόλις λίγες ημέρες πριν, οι Πατρινοί έδειξαν πόσο δυνατοί είναι φέτος, κοντράροντας στα ίσια τον Παναθηναϊκό και χάνοντας στις λεπτομέρειες τη νίκη (που αν ερχόταν θα άφηνε την ΑΕΚ μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας). Αυτό δείχνει πως είναι ομάδα καλοδουλεμένη, με καλές επιλογές Αμερικανών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δυσκολέψουν την Ενωση.
Η ΑΕΚ επέστρεψε χθες στη βάση της έπειτα από κοπιώδες ταξίδι από τη Λιθουανία και ο Σάκοτα θα έχει επί της ουσίας μόνο τη σημερινή προπόνηση για να δουλέψει. Βασικό μέλημα είναι η ενσωμάτωση του Μαυροειδή στον τρόπο παιχνιδιού και στα συστήματα της ομάδας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάσταση του Μιλόσεβιτς που έλειψε από το ευρωπαϊκό ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X