«Χτίζει» χαρακτήρα

«Χτίζει» χαρακτήρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετοί προβληματίζονται με τα κακά ξεκινήματα που κάνει η ΑΕΚ στα παιχνίδια. Στις περισσότερες αναμετρήσεις οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπαίνουν συγκεντρωμένοι και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κυνηγούν το σκορ. Άλλοι στέκονται στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και την εξάρτηση από τον Λουκά. Κάθε άποψη μπορεί να είναι σεβαστή. Αλλά ουδείς μπορεί να παραγνωρίζει, πως αυτή η ΑΕΚ «χτίζει» χαρακτήρα νικητή.
Με πέντε συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας σπάσει αρνητικές παραδόσεις όπως απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον Κόροιβο, η ΑΕΚ φιγουράρει στην κορυφή. Με τρεις συνεχόμενες νίκες στο Euro cup, η «Βασίλισσα» ανέτρεψε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί και κρατά πλέον την πρόκριση στα χέρια της, ενώ γίνεται σεβαστή απ’ όλους.
Αυτές οι επιδόσεις ήταν άγνωστες για την ΑΕΚ των τελευταίων ετών. Κάθε νίκη είναι σημαντική, αλλά το σπουδαίο είναι πως η Ενωση δείχνει ικανή να καταρρίψει το ένα μετά το άλλο τα κάστρα που δεν έφτανε πριν από καιρό. Και πείθει με την εικόνα της, πως διαθέτει άπλετο επιθετικό ταλέντο και εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά, που την οδηγούν στις επιτυχίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X