Ολυμπιακός: «Δεν είμαστε υπεύθυνοι»

Ολυμπιακός: «Δεν είμαστε υπεύθυνοι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ απολογήθηκε την Τετάρτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή αποκλεισμού της έδρας μιας αγωνιστικής και το πρόστιμο 43 χιλ. ευρώ που της επιβλήθηκε για τη ρίψη φωτοβολίδας στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια. Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» ζήτησε και πήρε προθεσμία για την κατάθεση υπομνήματος μέχρι την Παρασκευή, όταν πιθανώς θα βγει και η απόφαση.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής είπε πως «… είμαστε σε χαλεπή θέση και δεν μπορούμε να δικάσουμε με βάση πεπατημένες του παρελθόντος. Δεν μπορούμε να αναληφθούμε για ποιο λόγο η ΕΠΟ αυστηροποίησε τις ποινές. Η απορία μας είναι για ποιο λόγο αυστηροποιήθηκε ο κανονισμός της ΕΠΟ τόσο πολύ», ενώ ο Αλέξης Κούγιας που ήταν στην αίθουσα εκπροσωπόντας την ΠΑΕ Λάρισα για δική της υπόθεση απάντησε λέγοντας πως «… η ΕΠΟ αυστηροποίησε τις ποινές για να εκθέσει τους τακτικούς δικαστές».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεόδωρος Γιαννίκος, επεσήμανε πως η πλευρά των Πειραιωτών δεν είναι υπεύθυνη για ότι συνέβη στη Βέροια, τονίζοντας πως η «δίκη» έγινε από συγκεκριμένα ΜΜΕ: «Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας τα εισιτήρια πουλήθηκαν κανονικά από τη γηπεδούχο ομάδα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληθεί σε απολογία. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη. Επί των πραγματικών περιστατικών η κλήση μας είναι λανθασμένη. Το φύλλο αγώνα λέει ότι στο 20ο λεπτό οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πέταξαν έναν πυρσό στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό και τίποτα άλλο. Η ρίψη ενός πυρσού στον αγωνιστικό θεωρήθηκε ότι είναι φωτοβολίδα ευθείας βολής και υπάχθηκε στο συγκεκριμένο άρθρο. Η έκθεση της αστυνομίας δεν αναφέρει φωτοβολίδα. Η συγκεκριμένη δίκη έγινε και στα τηλεοπτικά κανάλια και συγκεκριμένες εκπομπές και έγινε καμπάνια ώστε ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί. Την ίδια μέρα η ομάδα του Παναθηναϊκού κλήθηκε αλλά το πρόστιμο ήταν μόνο 9.000 ευρώ».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X