Οι γκουρού και οι…κουρού

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σε ένα μπολ φτιάχνουμε τη ζύμη μας βάζοντας και ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. Μόλις η ζύμη μας είναι έτοιμη (δε θα σας πάρει καθόλου χρόνο γίνεται αμέσως!) την αφήνουμε στο μπολ σκεπασμένη για μισή ωρίτσα να ξεκουραστεί και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε τη γέμιση θρυμματίζοντας τη φέτα και ανακατεύοντάς την με τα αυγά. Έτσι λοιπόν στη συνέχεια παίρνουμε από τη ζύμη και πλάθουμε μπαλάκια στο μεγέθος περίπου ενός μέτριου καρυδιού (το μέγεθος το αποφασίζετε εσείς) και τα πατάμε με την παλάμη μας πάνω στον πάγκο για να ανοίξουν έχοντας λίγο πάχος, μην τα ανοίξετε σε λεπτό φύλλο. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 πάνω κάτω αντιστάσεις για 30 περίπου λεπτά μέχρι να χρυσίσουν καλά». Υπογραφή για τη συνταγή, ο «μάγειρας» του μπάσκετ, Σταύρος Καζαντζόγλου. Επιβλέπων σεφ, Κώστας Τσίλης. Καλοί για την παραγωγή τυρόπιτας κουρού, τραγικοί για στοιχηματικές εμπνεύσεις. Αν προτιμάτε το ταμείο και όχι τα πιτάκια, ακολουθήστε τους εξής: το θαύμα της φύσης, τον ένα και μοναδικό, Νίκο Καπίρη. Το καμάρι της Κρήτης, τον γίγαντα του σεξ και του καράτε, Μανώλη Βογιατζάκη. Τον θαυματουργό μπετατζή, τον υπέροχο άνθρωπο και αναλυτή, Τάσο Καπετανάκο. Για τα υπόλοιπα μαγειρέματα της ημέρας, δείτε τις προτάσεις (των γκουρού και των…κουρού) με τις σούπερ αποδόσεις της Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ UNDER 2,5 (1,85)

Ο …δικός μου από την Αγγλία δικαιώθηκε χθες και μας έστειλε ταμείο. Λέω να τον εμπιστευθώ και σήμερα. “Η Όλντερσοτ και η Λίνκολν”, μου λέει “δε βάζουν γκολ που να παίζουν δύο εβδομάδες”. “Τόσο άμπαλοι είναι;”, αναρωτιέμαι, αλλά θα τον στηρίξω. Ας παίξουμε λοιπόν το under 2,5 γκολ και ελπίζουμε να μας (ξανα)δικαιώσει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ – ΑΕΚ 2 (2,15)
Μπορεί η Λε Μαν να με πρόδωσε και να αποδείχθηκε άξια μόνο για να κάνει ράλι, αλλά θα Θα συνεχίσω μπασκετικά και θα πάω στη Λιθουανία, όπου πιστεύω πως ήρθε η ώρα για το πρώτο ευρωπαϊκό διπλό της ΑΕΚ απέναντι στη Νεπτούνας, που πληρώνει και πολύ καλά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ – ΑΕΚ over 76,5 Νεπτούνας (1.65)

Ομάδα που σκοράρει ασταμάτητα εντός έδρας η Νεπτούνας και η ΑΕΚ στη Λιθουανία δίχως Μιλόσεβιτς θα έχει πρόβλημα στην άμυνα. Οι Λιθουανοί εντός έδρας δεν αστειεύονται.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ – ΑΕΚ Over 152,5 (1,65)
Η ΑΕΚ έχει την επιθετική ποιότητα να ακολουθεί τα μεγάλα σκορ που αρέσουν σε Λιθουανούς, Ρώσους κλπ. Πήγε ψηλά σε σκορ με Κράσνι και Νίζνι, μπορεί να τα καταφέρει και τώρα. Πρόβλημα για την άμυνα η απουσία του Μιλόσεβιτς, πρόβλημα για τους Λιθουανούς η παρουσία Μαυροκεφαλίδη, Μαυροειδή κοντά στο καλάθι τους. Παράγοντες που ευνοούν το over. Η Νεπτούνας με τρίποντα, η ΑΕΚ μέσα από τη “ρακέτα” θα μας πληρώσουν ξανά.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ Χ (3.15)

Μικρό το πρόγραμμα θα πάμε σε μια λογική ισοπαλία ανάμεσα σε δυο περίεργες ομάδες ίδιας δυναμικότητας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 35,65
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 27,8
3. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 19,12
4. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 18,67
5. ΤΣΙΛΗΣ 7,6

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X