Οι Λιθουανοί... τρέμουν τον Μαυροκεφαλίδη

Οι Λιθουανοί... τρέμουν τον Μαυροκεφαλίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Νεπτούνας, Νταΐνιους Αντομάιτις, μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Eurocup και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα το παιχνίδι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

«Η ΑΕΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και ένα σύνολο με καλούς Έλληνες παίκτες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Είναι πολύ καλός επιθετικά, ενώ θα πρέπει να προσέξουμε τους αιφνιδιασμούς. Όμως, εμείς θα πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα και όχι μόνο έναν παίκτη ξεχωριστά. Μπορεί να αφοσιωθείς σε έναν, αλλά μπορεί να σου κάνει άλλος τη ζημιά. Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που μπορεί να βρει διάφορες λύσεις», τόνισε ο Λιθουανός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνας Μαζέικα, είπε: «Σε κάθε ματς προσπαθούμε να βρούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει τόσο δυνατή περιφέρεια, αλλά είναι πολύ δυνατή στη ρακέτα γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να μπαίνουν μέσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X