Μαυροκεφαλίδης: "Ευλογία ο Μανωλόπουλος για την ΑΕΚ"

Μαυροκεφαλίδης στο enwsi.gr: «Δε μπορούσα να πω όχι στην πρόταση της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναφέρθηκε στο 5Χ5 της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, το μεσοβδόμαδα παιχνίδι με τη Νεπτούνας για το Eurocup, τη συνεισφορά του Σωτήρη Μανωλόπουλου αλλά και τον κόσμο της Ένωσης. Ο ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε στο Sportit.gr.

Για τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ:

«Αυτό δουλεύουμε. Προσπαθούμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας. Συνεχίζουμε να έχουμε, πράγμα λογικό. Το καλό είναι πως δεν το… πληρώνουμε. Αυτό είναι το σημαντικό και η ομάδα κερδίζει, ιδίως στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το σερί νικών:

«Απολύτως τίποτα δεν σημαίνει το 5Χ5! Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως το 5-0 είναι καλό από πλευράς ψυχολογίας. Ξέρουμε ότι έχουμε αδυναμίες και δουλεύουμε. Το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα είναι καλό για εμάς, αλλά σε κανένα σημείο δεν υπάρχει εφησυχασμός».

Για το Eurocup:

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και η νίκη που κάναμε. Επίσης, σημαντικό είναι και το γεγονός πως είμαστε αήττητοι στην Ελλάδα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος για το παιχνίδι με τη Νεπτούνας, η νίκη. Θα πάμε για να κερδίσουμε. Έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα στην τακτική μας και μετά θα δούμε».

Για τη σούπερ απόδοσή του:

«Δεν έχει σημασία αυτό. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Μόνο μέσω της ομάδας μπορείς να αναδειχθείς κι εσύ. Όσοι είναι έξυπνοι το καταλαβαίνουν αυτό. Έχουμε έξυπνους παίκτες στην ομάδα και αυτό προσπαθούν κι αυτοί. Μέσω της ομαδικής δουλειάς να πετύχουμε κάτι καλό».

Για τη συνεργασία με τον Σ. Μανωλόπουλο:

«Είναι καθαρά θέμα της ομάδας, καθώς βοηθάει όλη την ομάδα και όχι μόνο εμένα. Φαίνεται ότι με την άφιξή του στην ομάδα προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στην άμυνα και αυτό φαίνεται και τα καταφέρνουμε μέχρι ενός σημείου. Εάν εξαιρέσουμε τα πρώτα ημίχρονα κάθε αγώνα είμαστε αρκετά βελτιωμένοι στην άμυνα και προσπαθούμε πολύ περισσότερο με συγκέντρωση και τακτική. Είναι ευλογία που βρίσκεται στην ομάδα και θα βοηθήσει πολύ. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Για τη μέτρια προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ:

«Δεν ξέρω, ειλικρινά. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι καθαρά ποδοσφαιρικός. Όσοι πιστοί, ας… προσέλθουν στο ΟΑΚΑ να μας στηρίξουν σε όλα τα παιχνίδια».

Η υπόσχεση για τη συνέχεια:

«Μόνο δουλειά μπορώ να υποσχεθώ. Και η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε με σκοπό να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X