Οι εξελίξεις στην Κράσνι ίσως φέρουν ευκαιρίες

Οι εξελίξεις στην Κράσνι ίσως φέρουν ευκαιρίες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παλεύει για την πρόκριση στους “32” του Eurocup και φυσικά στόχος είναι να βάλει από… κάτω δύο ομάδες για να βρεθεί στις 16 Δεκεμβρίου στην τετράδα του 6ου ομίλου. Η Κράσνι είναι μια… ισχυρή υποψηφιότητα για τις θέσεις 5-6. Τις τελευταίες μέρες συμβαίνουν πράγματα που δεν αποτελούν θετικά σημάδια για τον “Κόκκινο Οκτώβρη”. Μπορεί να ήρθε η νίκη στον αγώνα με τη Νίζνι, αλλά η φυγή του πρώτου σκόρερ Τόνι Μίτσελ κλόνισε την ομάδα του Ντιμίτρι Γερασιμένκο. Παράλληλα, ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας, πρόεδρος και παίκτης της Κράσνι αγόρασε το 65% των μετοχών της Καντού μεσοβδόμαδα και απ’ ότι φαίνεται επιθυμεί να περνά περισσότερο χρόνο με τη σύζυγο και το παιδί του που ζουν μεταξύ Ιταλίας και Ελβετίας. Επικρατεί αβεβαιότητα σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του και δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει πιστός στην Κράσνι.

ÌÉÔÓÅË ÊÏÕÐÅÑÁÅÊ - ÊÑÁÓÍÉ ÏÊÔÉÁÌÐÑ (EUROCUP 2015-2016)Πάντως μια ακόμη ανησυχητική εξέλιξη για την ρωσική ομάδα προέκυψε πριν μερικές μέρες. Ο Ντιρκ Μπάουερμαν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Κιρίλ Μπολσάκοφ. Ο Γερμανός αρχικά συμφώνησε, αλλά στη συνέχεια το… έψαξε περισσότερο και απέρριψε την προσφορά. Ο Μπολσάκοφ γύρισε πίσω και ο Μπάουερμαν επέστρεψε στη θέση του στην Εθνική του Ιράν, όπου είναι εδώ και καιρό απλήρωτος! Προφανώς κάτι δεν του άρεσε στην Κράσνι.

Η ΑΕΚ και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου προφανώς περιμένουν τις εξελίξεις. Αν συνεχιστεί η αποχώρηση βασικών στελεχών πέραν του Μίτσελ, τότε η Κράσνι θα πάψει να διεκδικεί την 4η θέση, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχουν διαθέσιμοι αξιόλογοι παίκτες στην αγορά, όπως ισχύει τώρα στην περίπτωση του Τόνι Μίτσελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X