Σιμόες: "H AEK έχει τη δύναμη"

"Σκυλί του πολέμου" ο Σιμόες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ΑΕΚ και μίλησε στο novasports.gr για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

“Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε τον Αστέρα, αλλά εμάς η δουλειά μας είναι να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να επικεντρωθούμε στις δικές μας δυνάμεις και στα δικά μας δυνατά στοιχεία. Αυτό δε σημαίνει ότι υποτιμάμε τη δυναμική του αντιπάλου, απλώς εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα για να πάρουμε τη νίκη.

Μετά τα δύο νίκες και την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι εμείς έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να προχωρήσουμε νικηφόρα”.

Ο Πορτογάλος μέσος του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας:

Οι παίκτες είμαστε χαρούμενοι με τον νέο προπονητή. Έχουμε καλή επικοινωνία, αφού ο προπονητής είναι κοντά στους παίκτες. Βλέπω πολύ θετικά την παρουσία του στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X