Διπλή κίνηση ενίσχυσης για τη «Βασίλισσα»

Διπλή κίνηση ενίσχυσης για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δείχνει κάθε παιχνίδι που περνά, ότι κερδίζει αυτοπεποίθηση και είναι μια ομάδα με απεριόριστες δυνατότητες. Ωστόσο, ακόμα και οι καλύτεροι χρήζουν βελτίωσης. Στην Ενωση έχουν αποφασίσει πως θα προχωρήσουν άμεσα σε δύο κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας και αναμένεται μέχρι το Σαββατοκύριακο να έχει προχωρήσει στις μεταγραφές που θέλει. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει το ελεύθερο και απομένουν οι τελικές εισηγήσεις του προς τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Για την ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα υπάρξει μία προσθήκη στην περιφέρεια και μία κάτω από το καλάθι. Ο Ανοσίκε αποδείχθηκε βεβιασμένη επιλογή και απέχει πολύ από όσα ζητά η Ενωση. Υπάρχουν κάποιοι Αμερικανοί που έχουν κοπεί από το ΝΒΑ, αλλά και λύσεις από την ευρωπαϊκή αγορά. Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να υπάρξει λάθος, όπως με τον Ορτον, και προσέχουν την επιλογή τους. Εάν ο σέντερ είναι Αμερικάνος, τότε η κίνηση στην περιφέρεια θα προκύψει από την κοινοτική αγορά.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, σταντ μπάι βρίσκεται η επιστροφή του Ντελινινκάιτις. Ο Λιθουανός έδειξε πέρυσι πως μπορεί να δώσει περιφερειακό σουτ και λύσεις στο «2» και στο «1». Στην ΑΕΚ έχουν πολλές επιλογές και ενδέχεται να υπάρξουν ακόμα και δύο κινήσεις. Αυτό θα συμβεί εάν κριθεί πως υπάρχει κάτι ποιοτικότερο από τον Γουόρεν σε αυτές τις θέσεις και η Ενωση προχωρήσει σε διπλή ενίσχυση στην περιφέρεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X