Βγήκαν μπροστά και έφεραν την ανατροπή

Ολο το θρίλερ του ΟΑΚΑ και οι κρίσιμες φάσεις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε τη Χάποελ (75-74), σουτάροντας με 27% στα δίποντα την ώρα που οι Ισραηλινοί είχαν 52% σε αυτή την κατηγορία και 39% στα τρίποντα!

Είναι αλήθεια πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα ορισμένα μεγάλα σουτ και αυτά τα πέτυχαν παίκτες της ΑΕΚ, με τον συνολικό απολογισμό των τριπόντων να είναι 11/24 (46%). Μαλίκ Χέρστον, Ντούσαν Σάκοτα και Μαρκ Κάρτερ είναι γεγονός πως ξεκίνησαν τη χρονιά με προβλήματα (είτε απόδοσης, είτε υγείας), ωστόσο σιγά σιγά βρίσκουν ρυθμό, δίνουν λύσεις και αναμφίβολα βοήθησαν πολύ στην ανατροπή από το -17.

Η δική τους αφύπνιση ήταν ο «οδηγός» της ΑΕΚ για τη νίκη. Έδωσαν ενέργεια στην άμυνα, είχαν έκαστος από δύο κλεψίματα και ως γνωστόν, όταν η άμυνα είναι αποτελεσματική, τότε η επίθεση αποκτά ρυθμό.

Ο Σάκοτα πέτυχε 15 πόντους με 4/8 τρίποντα και κρισιμότερο αυτό που έφερε το προσπέρασμα με 72-70. Ο Χέρστον πρόσθεσε 14 με 3/4 τρίποντα, διορθώνοντας την εικόνα του σε σχέση με το νευρικό πρώτο ημίχρονο. Ο Κάρτερ έτρεξε πολύ, έβγαλε ενέργεια και με διεισδύσεις δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη «ρακέτα». Έντεκα πόντοι με 3/6 δίποντα και 1/2 τρίποντα.

Ο Μαρκ το τόνισε πρόσφατα στο blog του στο enwsi.gr. “Η ΑΕΚ έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά”. Κι αυτό συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η ομάδα δεν είναι τέλεια. Όμως έχει ποιότητα, ταλέντο και πείρα. Στοιχεία καθοριστικά που αυτή τη στιγμή την διατηρούν στην 2η θέση του πρωταθλήματος και την 4η του 6ου ομίλου του Eurocup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X