Σάκοτα: "Αυτές οι νίκες δεν είναι τυχαίες, είναι μεγάλες"

Κλικ από τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Χάποελ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ ανέφερε τα εξής:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες γι’ ακόμη μια μεγάλη νίκη σε μια διοργάνωση, που παίζουμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Αξίζουμε παραπάνω συγχαρητήρια, για τον τρόπο που κερδίσαμε και για τις διορθώσεις που κάναμε στο ημίχρονο. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους από το τρανζίσιον και το λόου ποστ στο πρώτο μέρος, κάτι που δεν συνέβη στο δεύτερο.

Δεν είμαστε τέλεια ομάδα, έχουμε κι εμείς προβλήματα για το πως θα λειτουργήσουμε, χωρίς καθαρό πλέι μέικερ. Ταυτόχρονα έχουμε διαφορετικό ρυθμό στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτό είναι θέμα και έχουμε πει ότι πρέπει να καταλαβαίνουμε πιο γρήγορα την ταχύτητα παιχνιδιού του αντιπάλου. Άλλος ο ρυθμός που αντιμετωπίσαμε με τον Κόροιβο και άλλος τώρα. 40 λεπτά όμως είναι μεγάλη διάρκεια και σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις πράγματα αν έχεις ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Το ταλέντο της Χάποελ δεν μας ευνόησε στις βοήθειες, στην άμυνα. Η Χάποελ είναι πολύ καλή ομάδα, νικούσε στη Μακάμπι 52-26 στο ημίχρονο, γιατί να μην προηγηθεί εδώ;

Ζητάω από τον κόσμο ιδιαίτερα, που μας αγαπάει πολύ, να μας στηρίζει πάντα και να έχει περισσότερη κατανόηση. Αυτές οι νίκες δεν είναι τυχαίες, είναι πολύ μεγάλες. Δε νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα, αλλα ξέρετε πόσο καλό αντίπαλο είχαμε.

Σκεφτόμαστε για κάποια διορθωτική κίνηση, αλλά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω, γιατί αυτό δεν θα μας βοηθήσει. Θέλουμε λίγες μέρες ακόμη για να γίνει κάτι. Παλιότερα δεν θα σας απαντούσε ο Ιβκοβιτς, ο Ομπράντοβιτς ή ο Ιωαννίδης σε κάποια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που θα παίξει ή θα διαχειριστεί το ρόστερ. Εγώ όμως είμαι πιο συνεργάσιμος μαζί σας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X