Χαλπερίν: "Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ"

Χαλπερίν: "Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας… παλιός γνώριμος, ο Γιοτάμ Χαλπερίν επέστρεψε, έστω και για λίγο, στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:00) και μιλώντας στο Sportit δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας τυχερός που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup και στον δρόμο της θα βρει μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου της, την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ομάδα από το Ισραήλ έχει αρκετές μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καλή τους μέρα. Ερλ Ρόουλαντ, Ματ Τζάνινγκ, Ντ’Ορ Φίσερ, Ντόντα Σμιθ είναι μερικοί εξ αυτών. Υπάρχει, όμως και ένας παίκτης, ο οποίος θα… καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του εντός παρκέ.

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν, άλλωστε, γνωρίζει καλά τα κατατόπια του ΟΑΚΑ, καθώς βρέθηκε πολλές φορές κατά το παρελθόν στα αποδυτήρια, αλλά και στο παρκέ του γηπέδου.

Ο αρχηγός, πλέον, της πρωταθλήτριας Ισραήλ, μίλησε στο Sportit για την -σύντομη- επιστροφή του στη χώρα μας, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με την κουβέντα να στρέφεται και στο πέρασμά του από τον Πειραιά, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, την φανέλα του οποίου φόρεσε την τριετία 2008-2011.

Το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων δεν είναι άγνωστο, σαν γήπεδο, στον Ισραηλινό γκαρντ. «Γνωρίζω την ατμόσφαιρα εδώ», παραδέχτηκε και συμπλήρωσε πως «δεν θα είναι όπως στα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά θεωρώ πως το γήπεδο αυτό έχει κάτι το ξεχωριστό, το ιδιαίτερο.  Η καλύτερη εμπειρία της μπασκετικής καριέρας μου ήταν σε αυτό το γήπεδο και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ!».

Η κόκκινη φανέλα είναι γνωστή στον έμπειρο άσο. Την φόρεσε, άλλωστε και κατά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει! Από τότε που έφυγα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ το έχει η μοίρα μου να φοράω κόκκινα. Ολυμπιακός, Μπάγερν Μονάχου, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και τώρα Χάποελ Ιερουσαλήμ! Εντάξει, είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη και σπουδαία ομάδα, ιδίως με όσα έχει πετύχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Τώρα είμαι παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ, επέστεψα στην πατρίδα μου και είμαι χαρούμενος για την επιλογή που έχω κάνει».

Τι αναμνήσεις έχει, όμως, από το πέρασμά του από τον Πειραιά; «Όλοι με ρωτούσαν ποιο ήταν το καλύτερο μέρος στο οποίο έπαιξα μπάσκετ. Πάντα η απάντησή μου ήταν ο Ολυμπιακός! Εκείνα τα τρία χρόνια που βρέθηκα στην ομάδα μου έδωσαν πάρα πολλά. Κυρίως εμπειρία στο μπάσκετ. Ήμουν πολύ τυχερός που ήμουν μέλος του Ολυμπιακού. Ήταν τρία από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Πάντα είναι στο μυαλό μου ο Ολυμπιακός!», κατέληξε και κατευθύνθηκε στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του…

Πηγή: sportit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X