«Δεν είναι μόνο ο Μαυροκεφαλίδης η ΑΕΚ»

«Δεν είναι μόνο ο Μαυροκεφαλίδης η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Φράνκο ως έμπειρος προπονητής ξέρει πολύ καλά ότι μία ομάδα δεν στηρίζει μόνο σε έναν παίκτη και δεν μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του. Για τον λόγο αυτό η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν θα προσπαθήσει να κρατήσει μόνο τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη μακριά από το καλάθι της, αλλά συνολικά να περιορίσει την ΑΕΚ.

Ο προπονητής των Ισραηλινών μίλησε στο enwsi.gr και είπε για τον αγώνα «Δύσκολο παιχνίδι είναι όπως όλα σε ένα τέτοιο όμιλο. Πολύ δυνατή ομάδα η ΑΕΚ. Νομίζω θα γίνει ένα καλό ματς, θέλουμε την νίκη για να πάρουμε προβάδισμα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι το παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου, δώσαμε δυνατά παιχνίδια. Για εμάς είναι ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάρουμε μια σημαντική νίκη.

Παίζει δυνατή και επιθετική άμυνα η ΑΕΚ. Έχει τον Μαυροκεφαλίδη που έχει την εμπειρία, όπως και άλλα παιδιά. Το είδαμε και με την Νίζνι, όπως τον Μιλόσεβιτς. Παίρνει πόντους και από άλλα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον Μαυροκεφαλίδη, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Ποτέ μια ομάδα δεν είναι ένας παίκτης. Ποτέ ένας δεν μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X