Ώρα για "Τούρμπο"

Η μεγάλη επιστροφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο διάστημα της διακοπής είναι δεδομένο πως ο Γκας Πογιέτ θα δουλέψει προκειμένου να βάλει κάποια δικά του, νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Ήδη πάντως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στη διάθεση του ακόμα και νέα πρόσωπα. Παίκτες που διεκδικούν ακόμα και θέση στην βασική ενδεκάδα. Όπως για παράδειγμα είναι ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο διεθνής ακραίος μπακ πλέον είναι απολύτως ετοιμοπόλεμος. Εδώ και παραπάνω από δυο εβδομάδες ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και δείχνει να έχει ξαναβρεί τα πατήματα του. Μάλιστα αν δεν είχε προκύψει η αλλαγή προπόνηση, ενδεχομένως να είχε μπει στην αποστολή ήδη από το ματς με τον Ηρακλή.

Πάντως ο Μπακάκης δείχνει στις προπονήσεις πως είναι πανέτοιμος. Και ο Πογιέτ βλέπει πως έχει στην διάθεση του ένα (ακόμα) ισχυρό όπλο. Δεν αποκλείεται το “Τούρμπο” να πάρει θέση στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Σίγουρα όμως, ο Μπακάκης θα μπει στην εξίσωση της δουλειάς με την ομάδα, σε λογική μίνι προετοιμασίας, που θα κάνει ο Πογιέτ στο διάστημα της διακοπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X