Ένα ακόμα βήμα για το όνειρο (ΦΩΤΟ)

Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, τη στιγμή που στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας ο Άρης Βασιλόπουλος συνέχιζε τον “πόλεμο” στα σχέδια της “Αγιά Σοφιάς”, η ΑΕΚ έπαιρνε στα χέρια της ένα υπερπολύτιμο έγγραφο, το οποίο αποτελεί ένα ακόμα βήμα για να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τη θετική γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του νέου αθλητικού κέντρου της ομάδας.

Το έγγραφο αυτό εστάλη από τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου περιβάλλοντος και τη Γενική διεύθυνση χωρικού σχεδιασμού και αστικού περιβάλλοντος. Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, σημειώνεται ότι “Η γνωμοδότηση αυτή αφορά στην ένταξη του έργου στις στρατηγικές κατευθύνσεις του χωροταξικού σχεδιασμού και δεν αποτελεί σημειακή χωροθέτηση, η οποία απαιτεί γνώση  στοιχείων μικροκλίμακας περιοχής”.

Για τον λόγο αυτό, στα συμπεράσματα του συγκεκριμένου εγγράφου γίνεται ξεκάθαρο ότι: “Γνωμοδοτούμε θετικά για την υλοποίηση του έργου ή της δραστηριότητας, χωρίς την απαίτηση πρόσθετων όρων – προϋποθέσεων”.

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα για την αντίδραση απ’ την πλευρά της Ένωσης στα συνεχόμενα εμπόδια που συνεχίζει να βάζει ο Δήμος για την ανέγερση του γηπέδου.

 

 

meleti 2 meleti 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X