Ξαναγράφει την ιστορία ο Λουκάς!

Ξαναγράφει την ιστορία ο Λουκάς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρισκόμαστε σε μια εποχή, όπου δύσκολα δημιουργούνται μύθοι και είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει ένας παίκτης μέσα σε ένα σύνολο. Ειδικά σε ένα άθλημα όπως το μπάσκετ, όπου οι αλλαγές είναι συνεχόμενες και οι απαιτήσεις ολοένα και περισσότερες. Ωστόσο, αυτά που κάνει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τη φανέλα της ΑΕΚ, ξαναγράφουν την ιστορία και κάνουν τους στατιστικολόγους να κάνουν συγκρίσεις με ιερά τέρατα του αθλήματος, όπως ο Γκάλης, ο Ντράζεν ή ο Σαμπόνις.
Βλέπετε, τα επιτεύγματα του σούπερ σταρ της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι μοναδικά. Ο απίστευτος Λουκάς είναι πρώτος και καλύτερος τόσο στην ελληνική λίγκα, όσο και στο Euro cup. Οδηγεί με ασφάλεια τη «Βασίλισσα», έχει εκπληκτικές επιδόσεις, δείχνει ξεκάθαρα πως ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε διάνα με την απόκτηση του. Προς επίρρωση των παραπάνω, αρκεί να αναφέρουμε τα μυθικά επιτεύγματα του Μαυροκεφαλίδη.
Ο Λουκάς είναι 1ος σκόρερ στο Euro cup με 27 πόντους μέσο όρο, είναι 2ος ριμπάουντερ με 10,7 ανά παιχνίδι και βέβαια πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με το απίστευτο 35,6. Ανάλογα επιτεύγματα εμφανίζει και εντός συνόρων, όπου είναι 1ος σκόρερ με 83 πόντους, δηλαδή 20,75 ανά παιχνίδι. Είναι 1ος στα δίποντα με 28, είναι 5ος ριμπάουντερ με 30, 3ος στα κερδισμένα φάουλ με 23, 4ος στα εύστοχα δίποντα. Πρώτος και καλύτερος στο σύστημα αξιολόγησης με 109, δηλαδή με το εκπληκτικό 27,25 ανά παιχνίδι! Απίστευτα και όμως μαυροκεφαλιδικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X